Mergi direct la conținut »
Donald Trump, în conflict cu trupa Rolling Stones

Donald Trump este cu siguranță un politician controversat. Republicanul, rămas fără competiție în cursa pentru învestirura din partea partidului, nu este pe placul unor cântăreți celebri. Cei de la Rolling Stones i-au solicitat oficial miliardarului să nu folosească piesele lor în timpul campaniei.

Adele și trupa Aerosmith au făcut, anterior, același lucru. Cei de la Rolling Stones au anunțat, într-o declarație,  că nu i-au permis lui Donald Trump utilizarea melodiilor drept suport electoral în campanie. În plus, formația îi cere acestuia să înceteze să mai foloească melodiile.  Echipa de campanie a difuzat, la New York, melodia „Start Me Up” a legendarei formații engleze, chiar după discursul lui Donald Trump din seara victoriei sale în Indiana. Anterior, echipa miliardarului a difuzat melodia You Cant Always Get What You Want”.

Nu cu mult timp înainte, Adele s-a declarat deranjată de faptul că miliaradarul foloseşte fără permisiune materialul din videoclipul piesei „Rolling în the Deep”.

Close
Închide
  Close