Mergi direct la conținut »
UPDATE | Taximetrist bătut de trei șoferi UBER. Măsurile luate de poliție și reacția UBER
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > UPDATE | Taximetrist bătut de trei șoferi UBER. Măsurile luate de poliție și reacția UBER

UPDATE | Taximetrist bătut de trei șoferi UBER. Măsurile luate de poliție și reacția UBER

Secţia 14 de Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, face cercetări după ce un taximetrist a fost bătut de trei șoferi UBER. Agresiunea a avut loc în fața unul club din Capitală. 

UPDATE – ora 20.35: Urmare informării transmise pe mail, astăzi, 19.01.2018, cu privire la plângerea depusă de un bărbat, de profesie taximetrist, va informăm că au fost identificate 4 persoane, care au fost conduse la audieri la sediul Secției 14 Poliție. Cercetările sunt continuate de subunitatea de poliție sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și lovirea sau alte violențe”, informează Poliția Capitalei, prin intermediul unui comunicat.


„Cercetările au fost declanşate în urma unei plângeri formulate la data de 19 ianuarie 2018 de un bărbat în vârstă de 46 de ani, de profesie taximetrist. La acest moment se efectuează investigaţii şi cercetări în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi pentru tragerea la răspunderea penală a persoanei/persoanelor implicate”, transmite Poliţia Capitalei.

Cazul a fost adus în atenţia publică de Confederaţia Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România (C.O.T.A.R.)

„Prima altercaţie între şoferii UBER şi taximetrişti a avut loc aseră, în Bucureşti, ca urmare a vidului legislativ creat de politicienii incompetenţi şi corupţi. Trei şoferi ai firmei UBER au bătut un taximetrist, în faţa unui club din Bucureşti. Taximetristul a cerut ajutorul colegilor, care au ajuns la locul faptei să-l salveze pe cel atacat şi au sunat la seviciul unic de urgenţă 112. Şoferii UBER au fugit până la sosirea poliţiştilor şi a ambulanţei SMURD”,transmite COTAR printr-un comunicat de presă.

Compania UBER a transmis un comunicat în care anunță că două numere de înmatriculare dintr-o solicitare a poliției aparțin, într-adevăr, unor șoferi afiliați companiei, precizând însă că acestea sunt diferite de cele care apar în video.

”Vă informăm că, între timp, autoritățile au venit către Uber cu o solicitare oficială de informații privind trei numere de înmatriculare asociate incidentului, diferite de cele care apar în video.

O româncă din Franța face stand-up comedy în patru limbi. Glumele ei sunt legate de cătunul în care a crescut, cu veceu în curte și fără apă curentă
Recomandări

O româncă din Franța face stand-up comedy în patru limbi. Glumele ei sunt legate de cătunul în care a crescut, cu veceu în curte și fără apă curentă

Confirmăm că două dintre cele trei numere din solicitarea poliției se află în baza noastră de date și colaborăm cu autoritățile pentru a ajuta la elucidarea cazului. Până la clarificarea situației, cei doi parteneri au fost dezactivați.

Pe de altă parte, avem suficiente motive să credem că a fost vorba despre o provocare. Uber condamnă ferm orice formă de violență, indiferent împotriva cui este îndreptată”, transmite UBER.


CITEȘTE ȘI… AUDIO/ Klaus Iohannis a întrerupt emisia unui post de radio. De vină…pauzele prea lungi din discurs

Romeo, eroul din Satu Mare care a salvat viața unei tinere. I-a donat o parte din ficat


 

Close
Închide
  Close