Mergi direct la conținut »
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Două case şi un garaj din sectorul 4 au fost cuprinse de flăcări, în această dimineaţă (FOTO&VIDEO)

Două case şi un garaj din sectorul 4 au fost cuprinse de flăcări, în această dimineaţă (FOTO&VIDEO)

O explozie a avut loc în această dimineață, pe strada Orăștie din sectorul 4, fiind urmată de un puternic incendiu. Două case şi un garaj au fost cuprinse de flăcări, iar două persoane, un bărbat și o femeie, s-au intoxicat cu fum după ce au rămas captive într-una dintre locuinţe. Pompierii le-au evacuat la timp și au primit imediat îngrijiri medicale.

De Dragoș Tănase,

Alte trei persoane care locuiau într-una din casele afectate au reuşit să iasă singure la scurt timp după declanșarea incendiului. Din fericire, toţi au scăpat fără arsuri sau alte răni. Însă, pagubele materiale sunt însemnate.

Locuitorii din zonă susțin că au auzit o bubuitură puternică, iar incendiul ar fi pornit la nivelul garajului, care – în scurt timp – s-a extins la cele două case. În garaj se aflau două mașini și doar una a putut fi salvată.

Pompierii au intervenit cu şase autospeciale şi o autoscară pentru a stinge flăcările, mai ales că locuinţele arse se află în imediata vecinătate a unor blocuri şi case, iar riscul de extindere era foarte ridicat. Flăcările au fost stinse, după două ore, fiind afectată o suprafață de aproximativ 200 mp.

O anchetă a fost deschisă, în acest caz, pentru a se afla cauzele deflagrației care a dus la izbucnirea incendiului.

 

Un alt incendiu a izbucnit, aseară, și la un restaurant din Afumaţi, după ce o mașină scăpată de sub control a lovit ţeava de gaze.

FOTO & VIDEO: ISU-BIF (București-Ilfov)


Citește și:

Incendiu la MedLife Titan din Capitală. Fațada clinicii a fost afectată

O femeie a murit într-un incendiu pe care l-a provocat încercând să aprindă focul

Incendiu la un depozit din Vâlcea, soldat cu rănirea unei femei. A fost emis un mesaj Ro-Alert, din cauza degajărilor mari de fum


 

 
 
Close
Închide