De Andreea Radu,

UPDATE: Fragmentele osoase și craniul descoperite de unul dintre fermieri erau la suprafața terenului arat, în timp ce osemintele găsite de criminaliști în aceeași zonă erau îngropate la o adâncime de aproximativ 40 de centimetri, potrivit Agerpres care citează surse judiciare.

„În urma examinării macroscopice, medicul legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Olt a apreciat că acestea sunt de natură umană. În continuarea anchetei s-a procedat la audierea de martori, respectiv a persoanelor care au găsit iniţial fragmentele osoase pe terenul agricol şi s-a dispus efectuarea unei expertize antropologice de către Institutul Naţional de Medicină Legală Bucureşti”, se precizează într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

În cauză se efectuează acte de urmărire penală cu sprijinul Direcţiei de Investigaţii Criminale din cadrul IGPR Bucureşti şi Institutului de Criminalistică din cadrul IGPR Bucureşti. 


Descoperirea a fost făcută marți, de doi fermieri care lucrau pe câmp. Ei au dezgropat cu un utilaj un craniu și au anunțat autoritățile. Ulterior, au fost descoperite încă un craniu și mai multe fragmente osoase, scrie evz.ro.

Parchetul a anunțat, printr-un comunicat, că a fost deschis un dosar penal având ca obiect infracțiunea de omor calificat, comisă asupra a două sau mai multor persoane.

Un cioban de 19 ani s-a întâlnit cu o ursoaică cu doi pui.  Gestul care i-a salvat viața
Recomandări

Un cioban de 19 ani s-a întâlnit cu o ursoaică cu doi pui. Gestul care i-a salvat viața

Cele două schelete au fost transportate către IML pentru a verifica cum s-a întâmplat tragedia și de cât timp au fost îngropate scheletele, potrivit Antena3.ro.

Informația a fost confirmată de prim-procurorul Parchetului Tribunalului Olt – Anca Anuță. Aceasta a subliniat că până în acest moment nu există indicii care să lege descoperirea osemintelor și a craniilor de cazul Caracal.

Distanța dintre comuna Brâncoveni și Caracal este de 24 de kilometri. Nu există indicii deocamdată că descoperirea are legătură cu cazul Caracal (foto Google)

Citeşte şi:

Dosarul trebuie luat de la zero! Profilerul Poliţiei Române despre cazul băieţului de 11 ani, violat şi găsit mort, în 2004, pe câmpul de lângă Ciolpani: „Acolo nu este un singur autor!”

Copilul femeii abuzate de partener și umilite de o judecătoare, luat de tată cu forța, de pe stradă. Cum îl scuză un polițist pe tatăl agresiv

Ministerul Sănătății: 300.000 de persoane sunt afectate de demență și doar 3.000 de cazuri pe an sunt diagnosticate. Boala pe care o confundăm cu bătrânețea

Premieră mondială! Anunțul făcut de Marian Drăgulescu în urmă cu câteva momente
GSP.RO

Premieră mondială! Anunțul făcut de Marian Drăgulescu în urmă cu câteva momente

Horoscop 5 decembrie 2019. Leii sunt cuprinși de griji și temeri
HOROSCOP

Horoscop 5 decembrie 2019. Leii sunt cuprinși de griji și temeri