Mergi direct la conținut »
Două curse anulate de pe Aeroportul din Sibiu din cauza unui incident de securitate în Munchen
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Două curse anulate de pe Aeroportul din Sibiu din cauza unui incident de securitate în Munchen

Două curse anulate de pe Aeroportul din Sibiu din cauza unui incident de securitate în Munchen

Două curse anulate de pe Aeroportul din Sibiu din cauza unui incident de securitate în Munchen. Compania Lufthansa a anulat două curse de pe Aeroportul Internațional din Sibiu (AIS).

Decizia a fost luată din cauza unui incident de securitate survenit pe aeroportul din Munchen, notează Agerpres.ro.

 „Cursele LH1650 Munchen – Sibiu programată pentru sosire astăzi la 11,25, respectiv LH 1651 Sibiu – Munchen programată pentru plecare la 12,00, au fost anulate din cauza unui incident de securitate de pe aeroportul din Munchen”, a precizat, pentru sursa citată, purtătorul de cuvânt al AIS, Alexandra Păcurar.

Următorul zbor al companiei Lufthansa de la Sibiu spre Munchen este programat sâmbătă, la ora 18:10.

Poliția din Germania a închis unul dintre terminalele de la aeroportul din Munchen, după ce o persoană a trecut neverificată de punctul de securitate. Incidentul a determinat anularea sau amânarea mai multor zboruri, incusiv a unei curse din Sibiu și retur.

Sursă foto: turnulsfatului.ro


Citește și CORESPONDENȚĂ DIN GRECIA/ Au sărit în flăcări pentru a-și salva semenii. Acum sunt numiți ”cei patru fantastici din Neos Voutzas”


 

Close
Închide
  Close