De Livia Lixandru,

ISU Braşov a anunţat că a fost solicitat să intervină pe strada Zaharia Stancu, unde două persoane au fost prinse sub un mal de pământ.

Una dintre persoane a fost prinsă doar parţial, fiind deja eliberată. A doua, însă, a fost înghițită de pământ.

Cea de-a doua persoană a fost scoasă după o intervenție dificilă a ISU, iar cadavrul a fost găsit decapitat.

Poliția a confirmat faptul că victima declarată decedată a fost decapitată de cupa excavatorului care săpa pentru a înlătura pământul care o acoperise. S-a deschis un soar de cercetare penală, la Parchetul de pe lângă Judecatoria Brașov, dar nu se poate spune dacă persoana respectivă mai era în viață în acel moment, scrie newsbv.ro.

Cei doi muncitori prinți sub pământ se aflau în timpul programului de muncă, astfel că a fost sesizat atât Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov, cât şi Inspectoratul Teritorial de Muncă.

Citeşte şi:

DOCUMENTE DIN PRIMĂRIE! Firea a cheltuit 1,1 milioane de euro ca să facă publicitate spitalului de copii Gomoiu, construit cu supraevaluări ”cu 2.485%”!

Praful din atmosferă, criminalul nevăzut. Care sunt zonele din București unde poluarea este de peste patru ori mai mare decât limitele admise

Golgota imigrantului. Era director când a decis să plece în Germania: ”Am dormit în parcări și primii bani i-am câștigat săpând grădina unui fost subaltern din România”

Simona Halep, despre retragerea din tenis: "Sincer, chiar am vorbit cu fratele meu despre asta"
GSP.RO

Simona Halep, despre retragerea din tenis: "Sincer, chiar am vorbit cu fratele meu despre asta"

Horoscop 25 ianuarie 2020. Vărsătorii au parte de o zi specială
HOROSCOP

Horoscop 25 ianuarie 2020. Vărsătorii au parte de o zi specială