Mergi direct la conținut »
Două ursoaice cu pui s-au plimbat prin stațiunea Bușteni. Oamenii puteau da nas în nas cu sălbăticiunile / VIDEO
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Două ursoaice cu pui s-au plimbat prin stațiunea Bușteni. Oamenii puteau da nas în nas cu sălbăticiunile / VIDEO

Două ursoaice cu pui s-au plimbat prin stațiunea Bușteni. Oamenii puteau da nas în nas cu sălbăticiunile / VIDEO

Două ursoaice s-au plimbat nestingherite, împreună cu puii lor, prin stațiunea Bușteni. Speriați, localnicii au cerut ajutorul jandarmilor care au intervenit pentru a alunga animalele sălbatice.

Prima familie de urși, o ursoaică și doi pui, și-a făcut apariția luni seara pe strada Victoriei din Bușteni. Jandarmii au folosit girofarurile și sirenele autospecialei din dotare pentru a îndepărta animalele sălbatice.

Cea de-a doua familie de urși a fost depistată în timp ce jandarmii patrulau în zonă. O altă ursoaică cu doi pui a fost alungată de pe strada Cezar Petrescu din Bușteni, notează republikanews.

De asemenea, un urs a fost filmat marți în apropierea unui mall din Brașov. Localnicii au fost alertați despre prezența sălbăticiunii prin sistemul RO-ALERT.

sursă foto: mytex.ro


Citește și EXCLUSIV/ „Poliția nu m-a căutat niciodată în trei atni!”. Libertatea l-a găsit în Anglia pe tânărul care a văzut cum comisarul a lovit-o pe Ana pe zebră. Șoferul-comisar s-a dus acasă la tatăl acestuia, și el martor, ca să-i influențeze!


 

Close
Închide
  Close