Mergi direct la conținut »
Două vrăjitoare din Prahova l-au păcălit pe un tânăr. Ce sumă imensă le-a dat acesta pentru a-l face "mai atrăgător"
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Două vrăjitoare din Prahova l-au păcălit pe un tânăr. Ce sumă imensă le-a dat acesta pentru a-l face "mai atrăgător"

Două vrăjitoare din Prahova l-au păcălit pe un tânăr. Ce sumă imensă le-a dat acesta pentru a-l face „mai atrăgător”

Un tânăr în vârstă de 23 de ani din Sălaj s-a săturat de eșecurile sentimentale și, convins fiind că este blestemat, a căutat să ridice "blestemul". A găsit pe Facebook două vrăjitoare din Prahova, una în vârstă de 18 ani, cealaltă - de 38.

Acestea i-au promis că-l vor ajuta să scape de „blestem”, a notat observator.tv

Potrivit poliţiştilor, în perioada 19 ianuarie – 15 februarie, cele două aşa-zise vrăjitoare, l-au asigurat pe tânărul din Sălaj că îl vor face atrăgător şi vor ridica blestemul, astfel încât să îşi poată găsi o iubită.

Vrăjitoarele n-au putut „ghici” când le-a vizitat poliția

Vrăjitoarele i-au cerut tânărului să le trimită bani prin poştă. Tânărul ghinionist a trimis 72.915 lei, până ce a realizat că a fost înșelat.

Tânărul din Sălaj a mers la Poliţie şi a depus o plângere pe numele celor două femei. Poliţiştii şi procurorii au efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa celor două femei din Prahova.

Pe numele celor două, anchetatorii au deschis un dosar penal pentru înşelăciune în formă continuată.


FRT a cumpărat echipament cu discount de la sponsorul COSR, pentru echipa de Cupa Davis. George Cosac: ”Căutăm cele mai bune prețuri”

Close
Închide
  Close