Mergi direct la conținut »
Documentul care arată că procurorii au spus că vor căuta toate înregistrările audio/video de la Colectiv
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Documentul care arată că procurorii au spus că vor căuta toate înregistrările audio/video de la Colectiv

Documentul care arată că procurorii au spus că vor căuta toate înregistrările audio/video de la Colectiv

Într-o ordonanță emisă pe 31 octombrie 2015, la o zi de la incendiul din Colectiv, procurorii au anunțat că vor căuta toate înregistrările audio/video cu imagini de la tragedia din clubul Colectiv.

De Elena Petre,

Identificarea tuturor camerelor de luat vederi aparținând autorităților publice, persoanelor juridice, persoanelor fizice și obținerea de la acestea a înregistrărilor audio/video cu imagini conținând incendiul de la imobilul în cauză.

Ordonanța Parchetului Înaltei Curți de Casație și Justiție:
captură din Ordonanță

Astăzi, într-o conferință de presă, conducerea IGSU a declarat că imaginile nu au fost date procurorilor și Corpului de control al Guvernului deoarece nu au fost cerute în mod expres.

Urmărește declarațiile lui Orlando Șchiopu care susține că Parchetul nu a cerut imagini video de la incendiul Colectiv:

„A fost vehiculată afirmația că s-a luat decizia de a fi ascunse acestor imagini. Eu sunt șeful și vă spun că nu am ordonat nimănui acest lucru. Mai mult, imaginile există în format original și vor fi puse la dispoziția oricărei structuri care solicită acest lucru”, a declarat Colonel Cristian Radu, prim-adjunct al șefului IGSU.


Urmărește aici declarațiile colonelului Cristian Radu care susține că nu a ascuns probe în cazul Colectiv:

Close
Închide
  Close