Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Dragnea, din ce în ce mai nervos. Războiul cu jurnaliștii, pe toate planurile
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > VIDEO/ Dragnea, din ce în ce mai nervos. Războiul cu jurnaliștii, pe toate planurile

VIDEO/ Dragnea, din ce în ce mai nervos. Războiul cu jurnaliștii, pe toate planurile

Dragnea, din ce în ce mai nervos. Jurnaliștii au fost luați la rând de președintele PSD, atunci când nu îi conveneau întrebările primite. Liderul social-democrat a fost întrebat atât de modificările la Codul penal, cât și despre votul românilor, dar și despre acuzațiile aduse președintelui Klaus Iohannis. Nici cazul tânărului care a murit, așteptând doi ani pentru un transplant de plămâni nu l-a calmat pe Liviu Dragnea. Acesta răbufnit la aproape toate întrebările, acuzând instituțiile de presă.

De Sorina Ionaşc,

1. El decide când sunt puse întrebările

Președintele PSD a vrut să-și transmită mesajele nealterate, fiind vizibil deranjat de întrebările punctuale ale jurnaliștilor. Cum a fost întrerupt când făcea acuzații la adresa președintelui Klaus Iohannis, Liviu Dragnea a cerut chiar referințe despre numele și instituția de presă pe care o reprezintă un jurnalist.

2. Întrebările despre Codul penal


După episodul de miercuri, când a reacționat nervos, după ce jurnaliștii l-au întrebat dacă modificările aduse Codului penal sunt cu dedicație, Liviu Dragnea a continuat. Trei jurnaliști, trei instituții de presă, mai multe răbufniri în care a cerut dovezi pentru întrebări.

Întrebat dacă el însuși a adus dovezi pentru acuzațiile pe care le-a tot făcut, mai ales la adresa președintelui Klaus Iohannis, acesta a preferat să atace, iar, o instituție de presă

3. Călin Farcaș


Liviu Dragnea a fost întrebat și despre tânărul care a murit, așteptând doi ani pentru un transplant de plămâni. Jurnaliștii l-au întrebat ce soluții are statul pentru a rezolva problema transplantelor, în general, astfel încât să nu mai avem parte de tragedii. Liviu Dragnea i-a acuzat pe jurnaliști că se folosesc de moartea unui om, după modelul în care l-a acuzat pe Klaus Iohannis că se folosește de tragedia din Colectiv.

4. Voturile românilor


În aproape fiecare declarație a sa, Liviu Dragnea face apel la milioanele de români care au votat PSD la alegerile din 2016, datorită cărora acum PSD, susține președintele partidului, are dreptul să legifereze orice.

Așa că l-am întrebat pe Liviu Dragnea tocmai despre voturile acestor milioane de români, dacă aceștia au mandatat PSD să modifice legislația penală, în contrapondere cu cei care ies în stradă, nemulțumiți de modificările la Codul penal. Din nou, Liviu Dragnea a răspuns cu critici la adresa unui post de televiziune.

CITEȘTE AICI ȘI ALTE CAZURI ÎN CARE LIVIU DRAGNEA S-A ENERVAT PE JURNALIȘTI

Close
Închide
  Close