Mergi direct la conținut »
Dragnea recunoaşte că decizia CCR de vineri îl ajută: "Ce efecte ar putea avea pentru mine? Că se reia procesul!"
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Dragnea recunoaşte că decizia CCR de vineri îl ajută: "Ce efecte ar putea avea pentru mine? Că se reia procesul!"

Dragnea recunoaşte că decizia CCR de vineri îl ajută: „Ce efecte ar putea avea pentru mine? Că se reia procesul!”

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a recunoscut, joi, la Dumbrăveni, în Suceava, că o decizie a Curţii Constituţionale a României (CCR) în privinţa completurilor de trei judecători de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ), care se va lua cel mai probabil vineri, ar putea avea ca efect reluarea procesului în care este parte.

De Valentina Postelnicu,

Dragnea a fost întrebat de un jurnalist ce efecte ar putea avea, în privinţa dosarului său privind angajările fictive de la DGASPC Teleorman, o decizie care ar putea fi pronunţată vineri în acest sens de către CCR.

”Bineînţeles că discuţia nu se poartă dacă ÎCCJ a acţionat legal sau nu, ci ce efecte ar putea avea…Ce efecte ar putea avea pentru mine? Că se reia procesul. Adică se reia toată această perioadă în care am stat până acum. Ce va face CCR-ul mâine? O să discutăm după… Eu, ştiţi bine, nu cred că a fost vreo excepţie, indiferent care au fost deciziile CCR, le-am respectat şi am comentat puţin, aproape deloc, despre ce a decis Curtea Constituţională. Au fost decizii care au dat câştig de cauză unora, altă dată altora, au acceptat, au respins, dar judecătorii CCR trebuie respectaţi şi toate deciziile trebuie respectate. Pentru noi e de nediscutat nerespectarea sau comentarea unor decizii ale CCR, aşa cum, din păcate, alţii, în frunte cu preşedintele României, nu le iau în seamă şi nu le respectă”, a răspuns Dragnea.

Curtea Constituţională a României (CCR) ar putea pronunţa, vineri, decizia asupra sesizării privind un posibil conflict juridic între Parlament şi Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pe tema completurilor specializate în corupţie.

Citeşte şi: După moartea de meningită a elevei de 18 ani de la „Lazăr”, toată clasa ei a fost trecută preventiv pe antibiotice

Close
Închide
  Close