Mergi direct la conținut »
Dragnea și Gabriel Oprea s-ar fi întâlnit pentru a discuta o viitoare alianță PSD-UNPR
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Dragnea și Gabriel Oprea s-ar fi întâlnit pentru a discuta o viitoare alianță PSD-UNPR

Dragnea și Gabriel Oprea s-ar fi întâlnit pentru a discuta o viitoare alianță PSD-UNPR

Președintele PSD, Liviu Dragnea, și fostul ministru de Interne, Gabriel Oprea, s-ar fi întâlnit săptămâna trecută la un restaurant din București pentru a discuta despre o viitoare alianță a celor două formațiuni politice, au declarat surse pentru G4Media.ro.

Președintele Camerei Deputaților a mers, joi seara, la un restaurant MAI de pe Știrbei Vodă, unde Oprea își sărbătorea onomastica. Apropierea celor doi ar avea ca scop, pe lângă calculele de ordin politic, și bunele relații pe care acesta le-a întreținut și încă le-ar avea cu „statul paralel”, denunțat și atacat de liderul PSD de câte ori are ocazia.

Liviu Dragnea a discutat cu Gabriel Oprea, cel care se laudă cu voturile rezerviștilor din structurile militare, și la începutul lui 2016 o posibilă alianță cu UNPR, însă atunci, fostul ministru, a decis atunci fuziunea cu PMP-ul lui Traian Băsescu, pe care a denunțat-o ulterior.

La întâlnirea Dragnea – Oprea de săptămâna trecută ar mai fi participat Codrin Ștefănescu și Marian Oprișan, transmis sursele citate.


Citește și: Fetița de șase ani care își îngrijește tatăl paralizat a emoționat o lume întreagă


 

Close
Închide
  Close