Mergi direct la conținut »
Dragnea spune că nu se va pierde majoritatea după excluderea lui Țuțuianu și Marian Neacşu
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Dragnea spune că nu se va pierde majoritatea după excluderea lui Țuțuianu și Marian Neacşu

Dragnea spune că nu se va pierde majoritatea după excluderea lui Țuțuianu și Marian Neacşu

Liviu Dragean a declarat, marți dimineață, că după excluderea lui Adrian Țuțuianu și a lui Marian Neacșu, majoritatea nu se va pierde în Parlament, în ciuda îngrijorării manifestate de Călin Popescu Tăriceanu.

Întrebat de jurnaliști ce părere are despre declaraţia lui Călin Popescu Tăriceanu făcută luni seară, potrivit căreia preocuparea lui şi a unor colegi este că s-ar putea pierde majoritatea parlamentară, președintele Camerei Deputaților a spus că nu se va întâmpla acest lucru. „Nu. Dar eu ştiu că domnul Tăriceanu a făcut o declaraţie în timpul zilei, că nu e preocupat de pierderea majorităţii. Nu. Majoritatea nu se va pierde”, a spus Dragnea.

Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat luni că mai mulţi colegi de partid îşi pun problema dacă nu va fi afectată majoritatea din Parlament din cauza „mişcărilor” din PSD, adăugând că şi pe el îl preocupă acest lucru.

„Astăzi am avut câteva discuţii cu colegi de-ai mei care au venit, evident, preocupaţi, îngrijoraţi pentru următorul lucru: stau şi îşi pun problema dacă nu cumva majoritatea din Parlament va fi afectată. Nu vă ascund că şi preocuparea mea este tot în acest sens”, a declarat Tăriceanu, la TVR 1.

Comitetul Executiv al PSD a votat, luni, pentru excluderea din partid a lui Adrian Ţuţuianu şi Marian Neacşu, aceştia anunţând că vor contesta decizia. Adrian Ţuţuianu a declarat că aceasta este o greşeală majoră, în timp ce Neacşu a spus că nu au primit nicio explicaţie.


Citește și: VIDEO / Distracțiile excentrice ale milionarilor: Iulian Stanciu, șeful eMag, s-a „duelat” în avioane cu lasere deasupra Las Vegasului


 

Close
Închide
  Close