Cunoscut pubicului mai ales datorită formatului ”Starea Nației”, jurnalistul Dragoș Pătraru va realiza, de luni până vineri, pe site-ul Libertatea.ro, ”Starea Libertății”, o pastilă în care, în stilul lui caracteristic, va aborda subiecte ale zilei, teme sociale, politice, aspecte de care ne lovim zi de zi.

Presă locală, jurnalism sportiv, emisiuni TV

Dragoș Pătraru este realizatorul emisiunii Starea Nației, difuzată din august 2018 la Prima TV. El realizează emisiunea la Prima TV după ce TVR a încheiat cu scandal contractul cu echipa lui Pătraru, după acuzații de cenzură.

Jurnalistul a început să scrie la ziarul Prahova când avea aproape 18 ani. După câteva luni, a ajuns moderator al unei emisiuni de sport la radio Contact. Din 2008 a condus postul de televiziune Prahova TV, până în 2012, când a ajuns la România TV, unde din 2013 a început să producă emisiunea Starea nației. De la 1 septembrie 2014, emisiunea Starea nației s-a mutat la TVR.

Din 2016 până în 2017, emisiunea s-a mutat la Digi 24, de unde a revenit la TVR, până în iulie 2018.

Urmăriți AICI un interviu cu Dragoș Pătraru, în care veți afla amănunte în premieră despre format, dar și lucruri inedite despre prezentator. De asemenea, Dragoș are câteva mesaje și pentru publicul Libertatea!


Citeşte şi:

Adriana Nedelea LA FIX: Noaptea și zilele în care comisarul a fost pistol cu apă

Adriana Nedelea LA FIX: DIICOT spune că dosarul e beton, cu tot cu stenograma cu numele Pistol, iar sentința e definitivă

Adriana Nedelea LA FIX: De ce apare numele unui poliţist din Caracal, într-o stenogramă DIICOT, ca protector al reţelei de trafic de minore?

Italia respiră: bilanțul din ultima zi confirmă faptul că numerele sunt în scădere
GSP.RO

Italia respiră: bilanțul din ultima zi confirmă faptul că numerele sunt în scădere

Horoscop 5 aprilie 2020. Gemenii își pun bazele unui altfel de viitor
HOROSCOP

Horoscop 5 aprilie 2020. Gemenii își pun bazele unui altfel de viitor