De Maria Voinea,

“Pe ideea: dacă toată lumea se uită la unul care e în fundul gol, apare Rareș care e și el în fundul gol, dar are și un arcuș de vioară înfipt în fund”, spune Dragoș Pătraru.

Realizatorul TV se referă la faptul că Rareș Bogdan a susținut că Iohannis nu vorbea despre minoritatea maghiară de la noi – președintele fiind el însuși un etnic din Ardeal -, ci la Ungaria și înțelegerea PSD cu Viktor Orban.

“Omule, fie ești defect, fie vrei să-ți bați joc de Iohannis. Adică Iohannis a spus după cum urmează. Citez: «În timp ce noi ne luptăm cu pandemia, marele PSD se luptă în birourile secrete din Parlament ca să dea Ardealul ungurilor»

Aaa, da, mă, a zis «ungurilor», dar, de fapt, a vrut să zică doar că Ciolacu a împachetat Ardealul și i-l face cadou lui Viktor Orban de ziua lui. V-ați prins, da, haideți, că s-a clarificat acum ce-a vrut să zică Iohannis: a zis unguri, dar de fapt nu a zis unguri!”, mai spune Pătraru.

Citeşte şi:

Iohannis, declarații fără precedent: „PSD se luptă să dea Ardealul ungurilor. Cât sunt eu preşedinte, o astfel de lege nu va exista”

Lașitatea în fața politicului ne-a adus aici. Cum s-au supus Gabrielei Firea o agenție de publicitate și firmele de outdoor

UPDATE | Copiii pot transmite COVID-19. Cum a fost înțeles greșit un studiu care sugera contrariul

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
GSP.RO
Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
Horoscop 27 mai 2020. Peștii au o relație bună cu cei din apropierea lor
HOROSCOP
Horoscop 27 mai 2020. Peștii au o relație bună cu cei din apropierea lor