Puțini sunt însă, cei care știu drama prin care a trecut acesta în urmă cu 12 ani și cum tragedia i-a schimbat radical viața.

„Soţia mea a murit de cancer la sân. Atunci am simţit cum se prăbuşeşte totul… Nu doresc nimănui să treacă prin ce am trecut eu. Am avut şi în copilărie momente grele, dar acesta a fost cel mai greu moment din viaţa mea. A fost foarte dificil să cresc copiii, care au suferit enorm pentru moartea mamei lor”, a mărturisit Chef Hadad, potrivit Click.

„Aveam 48 de ani când am rămas văduv. Soţia mea avea 42. Am rămas văduv cu 3 copii, cu Dor, băiatul cel mare de 16 ani, Daniela de 10 ani şi Lipaz de 3 ani şi jumătate. Eu nu ştiam să mă descurc cu copiii, eram doar cu munca şi cu adusul banilor, Gila avea grijă de casă, de mâncare, de familie”, i-a dezvăluit recent Chef Joseph Hadad, prezentatoarei Iuliana Marciuc la ”Destine ca-n filme”.

Citeşte şi:

Profesorul preferat. Cum s-a schimbat de la o generație la alta percepția elevilor asupra dascălilor lor

Corpul unei femei a fost văzut în lacul din Câmpina. Femeia voia să se sinucidă, dar a fost salvată! De ce a vrut să-și pună capăt zilelor

O tigaie a explodat la un târg culinar din Germania. Șase oameni se zbat între viață și moarte

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei
GSP.RO

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente
HOROSCOP

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente