În timp ce se fac pre-comenzi pentru iPhone 11, a șaptea generație de iPad și Apple Watch Series 5, site-ul Apple nu mai vinde iPhone XS sau XS Max, ambele lansate în urmă cu un an. Totuși, iPhone XR, care a fost anunțat în același timp cu XS și XS Max, este încă disponibil.

iPhone 7, care a fost lansat în 2016, a fost și el scos de la vânzare, scrie Business Insider. Apple a înlocuit și iPad-ul de 9,7 inchi cu modelul de 10,2 inci, iar noul Apple Watch a înlocuit seria 4.

Nu este prima dată când Apple face acest lucru. Anul trecut a avut o abordare similară și a întrerupt iPhone X care a fost înlocuit cu iPhone XS, precum și iPhone 6S, 6S Plus și iPhone SE.

IPhone 11 și iPad de generația a șaptea vor fi disponibile începând cu 30 septembrie, în timp ce Apple Watch Series 5 va fi disponibil în magazine de pe 20 septembrie. Apple va lansa și iOS 13, cea mai recentă actualizare a software-ului iPhone, pe 19 septembrie.

În prezent, iPhone 8 este acum cel mai ieftin iPhone disponibil pe site-ul oficial al companiei, în timp ce prețurile iPhone 11 încep de la 699 dolari. Prețurile pentru iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max încep de la 999 și respectiv 1.099 dolari.

Deși aceste modele nu mai sunt disponibile în magazinul Apple, cei interesați de achiziția lor le pot totuși găsi în magazine partenere, cele mai multe la preț redus.

Citeşte şi:

Modelul inferior iPhone 11 este mai atractiv decât iPhone 11 Pro, consideră experții în tehnologie. Diferență de preț de 300 de dolari, nejustificată

Apple a lansat iPhone 11 și iPhone 11 Pro. Cât vor costa și ce caracteristici au

Apple a lansat iPhone 11 și iPhone 11 Pro. Caracteristici, prețuri și când vor ajunge în magazine

Motivul pentru care tatăl lui Mario i-a cumpărat Aston Martin DBS, mașina cu care a făcut accidentul
GSP.RO

Motivul pentru care tatăl lui Mario i-a cumpărat Aston Martin DBS, mașina cu care a făcut accidentul

Horoscop 19 septembrie 2019. Pentru o zodie apar motive de neliniște din mai multe direcții
HOROSCOP

Horoscop 19 septembrie 2019. Pentru o zodie apar motive de neliniște din mai multe direcții