De Alexandru Ionescu,

După mai bine de un an de aşteptare, primul automobil 4X4 românesc este, în sfârşit, lansat astăzi la Salonul Internaţional Auto de la Geneva. Prezentarea Daciei Duster în cadrul reţelei locale de dealeri va avea loc peste patru zile, pe 6 martie, atunci când vor fi comunicate şi preţurile oficiale.

Deja clienţii români sunt în fierbere şi fac liste de aşteptare la dealerii din Bucureşti şi nu numai. “Avem câteva zeci de oameni înscrişi pe listă, pe care îi vom suna după lansarea din România. Tot atunci, cine doreşte va putea achita şi un avans de 5.000 de lei pentru Dacia Duster, sumă ce va fi scăzută din preţul final al maşinii, sau de 2.000 de lei, dacă achiziţia se face prin programul Rabla”, a declarat Eugen Ghinculov, de la Meridian Vest.

Va avea patru versiuni de echipare

Chiar dacă astăzi, la Geneva, vor fi anunţate şi variantele de echipare, pe internet circulă deja o broşură prin care aflăm cum va arăta Dusterul în cele patru versiuni: Duster, Ambiance, Laureate şi Prestige. În varianta de top, SUV-ul românesc are bare cromate, jante de aluminiu, scaune îmbrăcate în piele, computer de bord şi oglinzi electrice şi încălzite. Dacia nu a anunţat nimic oficial legat de preţuri, dar presa auto a speculat că versiunea 4X2 va porni de la 12.000 de euro, devenind astfel unul din cele mai ieftine SUV-uri de pe piaţă.

Au „explodat” înmatriculările de Dacii în străinătate

Înmatriculările de autoturisme noi Dacia din Franţa au crescut în primele două luni ale anului cu 118 %, comparativ cu aceeaşi perioadă din 2009. Şi în Spania s-au înamatriculat 2.625 de Dacii în primele două luni ale anului, faţă de 1.176 de modele în aceeaşi perioadă a anului trecut.

Vrei o maşină Dacia? Libertatea are pentru tine mii de oferte avantajoase!

Cine este iubita lui Gabi Balint. Neașteptat cu ce se ocupă Luciana Pop la Bistrița! GALERIE FOTO
GSP.RO

Cine este iubita lui Gabi Balint. Neașteptat cu ce se ocupă Luciana Pop la Bistrița! GALERIE FOTO

Horoscop 21 septembrie 2019. Trei zodii au o șansă URIAȘĂ să își schimbe viața în bine
HOROSCOP

Horoscop 21 septembrie 2019. Trei zodii au o șansă URIAȘĂ să își schimbe viața în bine