De C. Radu Munteanu,

Magda Ciumac este desfiintata de impresarii ei care o acuza pe vedeta postului OTV ca este neserioasa si total lipsita de talent muzical. Replica femeii nu a intarziat sa apara, ea acuzand firma manageriata de Jeanine si Lucian Ionescu ca a incercat doar sa profite de ea si de imaginea sa si ca i-ar fi compus melodii penibile.


‘Magda are niste frustrari puternice, vrea sa devina cu orice pret vedeta’, e de parere Jeanine Ionescu, directoarea agentiei de impresariat cu care Magda a avut contract pana de curand. ‘E o tipa care s-a aruncat intr-o lume pe care nu o cunoaste, cea a showbiz-ului. Are o personalitate dubla, e mincinoasa si rea. Altfel nu se explica iesirile ei de la televizor atat fata de unii telespectatori, cat si fata de Lucian Ionescu, cel care i-a propus un proiect din partea noastra si care acum e denigrat in fiecare seara. Va spun sincer, Magda are un comportament irational.

Acum plange, peste un minut rade, danseaza si canta manele. In orice caz, vrem sa o dam in judecata si vom depune o plangere penala pe numele ei pentru calomnie. Prima melodie, cea care a fost difuzata pe OTV fara acordul nostru, a fost un test. Ea doar recita versurile pentru ca nu poate sa cante, nu are destul talent, vocea nu o ajuta. Refrenul este interpretat de Monica, ex-Candy. Nici celelalte inregistrari cu care se lauda, cele cu Guta, nu sunt realizate de ea, ci de o fata pe nume Claudia’, ne-a declarat Jeanine Ionescu, directoarea agentiei de impresariat cu care a avut Magda contract.


Jeanine Ionescu crede ca Magda are grave probleme de ordin psihic si ca nu are nici o sansa ca sa ajunga un nume in show-biz-ul romanesc fara ajutorul pe care ar fi putut sa i-l acorde ea


Magda:”Au vrut sa ma bata”


‘Impresarii s-au suparat ca nu mi-a placut melodia pe care mi-au compus-o, dar aceasta era de-a dreptul penibila, era o piesa de rahat pe care eu nu vreau sa o cant. Voiau doar sa profite, aveam un contract, pe care il vom rezilia, prin care ei se foloseau de imaginea mea si incasau aproape toti banii. Cand m-am prins despre ce este vorba, Lucian Ionescu si sotia lui au inceput sa ma ameninte, m-au terorizat cu mesaje. Parca innebunisera, voiau sa ma bata. Noroc ca a intervenit prietenul meu, Ogica, cred ca altfel ma calcau in picioare. In orice caz, ei sunt oameni lipsiti de caracter, de bun-simt, iar cine se incurca cu ei face cea mai mare greseala. Nu vreau sa am de-a face cu asemenea oameni si nici nu o sa ma cobor la nivelul lor, sa spun ceea ce stiu despre ei si despre ce fac ei’, a replicat Magda.


Libertatea l-a surprins aseara pe Tolea Ciumac, sotul Magdei, la Constanta unde se antrena pentru competitia Noaptea Judecatii (Mixed Martial Arts), ce va avea loc in aceasta seara tot la malul marii.


 


 


 


Ascult-o aici pe Magda cantand!


 


 

De aici s-a schimbat jocul Simonei Halep în finala de la Dubai. Ce i-a spus antrenorul
GSP.RO

De aici s-a schimbat jocul Simonei Halep în finala de la Dubai. Ce i-a spus antrenorul

Horoscop 22 februarie 2020. Vărsătorii caută soluții pentru problemele dificile
HOROSCOP

Horoscop 22 februarie 2020. Vărsătorii caută soluții pentru problemele dificile