Mergi direct la conținut »
Ecaterina Andronescu, aplaudată ironic în timpul unui discurs susținut la Suceava (VIDEO)
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Ecaterina Andronescu, aplaudată ironic în timpul unui discurs susținut la Suceava (VIDEO)

Discursul ministrului Educaţiei Naționale (MEN), Ecaterina Andronescu, susţinut ieri  în faţa olimpicilor naţionali de Informatică, la Suceava, a primit aplauze după aproape fiecare frază.

De Dragoș Tănase,

În imaginile filmate de un un reporter al publicației Ziar de Suceava se poate observa că în timpul discursului elevii din public aplaudă și chiar se amuză, atunci când ministrul încheie câte o frază.

Acest lucru s-a întâmplat chiar și în momentul în care aceasta a urcat pe scenă. Apoi, în timpul discursului ținut de Ecaterina Andronescu, publicul a întrerupt-o în nenumărate rânduri cu aplauze.

Ecaterina Andronescu a fost prezentă, vineri, 3 mai, la desfășurarea probei de baraj din cadrul Olimpiadei Naționale de Informatică în vederea constituirii lotului național de seniori (liceu) pentru competițiile internaționale, eveniment găzduit de Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava (USV), potrivit unui comunicat oficial al MEN.

Dacă, inițial, tinerii dădeau impresia că apreciază prezența ministrului, ulterior s-a dovedit că aplauzele erau ironice.

În schimb, ministrul Educației nu părea deranjată de ironiile venite din partea celor prezenți la eveniment și a coborât la locul său, liniștită, după ce și-a terminat discursul.

Află ce i-a răspuns Ecaterina Andronescu elevei din Satu Mare care și-a scris nemulțumirile la simulare BAC 2019. „Nu poți să schimbi lucrurile peste noapte”!

FOTO & VIDEO: Youtube.com


Citește și:

Comisia Europeană: reforma educațională din ultimii 10 ani a eșuat. În ce măsură viziunea Ecaterinei Andronescu poate reforma învățământul

Ecaterina Andronescu susține școlile profesionale duale. „Elevii sunt mai bine pregătiţi, sunt mai interesaţi angajatorii de ei şi au şansa să fie angajaţi”

Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, promite 2.300 de creşe şi grădiniţe până în 2020


Close
Închide
  Close