MENIU CAUTĂ
29 Iul. 2012 15:22

Eduard aşteaptă un transplant de rinichi

Distribuie

Când l-am întâlnit prima oară pe Eduard Nanu era internat în Spitalul Marie Curie, suferind de o malformaţie a rinichilor, care i-a produs o insuficienţă renală cronică. După analizele şi tratamentul de la Bucureşti, Edi a plecat cu mămica lui la clinica din Cluj a profesorului Mihai Lucan, unde doctorii care l-au examinat au decis că e nevoie de transplant de rinichi. În urma investigaţiilor medicale s-a descoperit că mama este un donator compatibil. Totuşi, după cum ne-a spus Marinela, mama micuţului, s-a pus problema că ar fi mai indicată o intervenţie cu transplant de organ de la un copil- donator, din cauză că rinichiul mamei ar fi prea mare pentru un puşti de 3 ani. Tot pe perioada internării în Cluj, lui Eduard i s-a pus un cateter pentru hemodializă, comandat din SUA, deoarece nu exista unul atât de mic, pe măsura lui, în ţara noastră. Acum, băieţelul este internat la clinica Fundeni, în Bucureşti, aşteptând – şi el, şi părinţii lui – decizia cea mai bună a medicilor, în privinţa sănătăţii sale.
În urma apariţiei poveştii lui Eduard în ziarul Libertatea, în cadrul campaniei Ajută copiii!' a Fundaţiei Ringier, câţiva cititori au făcut unele donaţii mai mici, însă o companie s-a arătat dispusă să-l sponsorizeze pe Edi cu 3.000 de lei.
Cine vrea să-l ajute pe Eduard Mihail Nanu, poate dona bani pe numele lui, în contul deschis de Fundaţia Ringier: RO48 ABNA 4100 2641 0029 8537 deschis la RBS BANK S.A.

Cum ne poţi contacta

Dacă vrei să ajuţi, sună la telefonul 021.203.08.49 sau contactează-ne la adresa de e-mail: ajuta copiii@libertatea.ro. Dacă vrei să semnalezi cazuri, scrie la adresa de e-mail: ajutacopiii@libertatea.ro. Contul Fundaţiei Ringier: RO48 ABNA 4100 2641 0029 8537, deschis la RBS BANK S.A.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 24 februarie 2019
Comentarii