Mergi direct la conținut »
El Chapo are probleme cu vederea. La două luni de când a ajuns după gratii, lordul mexican al drogurilor se plânge de condițiile grele
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > El Chapo are probleme cu vederea. La două luni de când a ajuns după gratii, lordul mexican al drogurilor se plânge de condițiile grele

El Chapo are probleme cu vederea. La două luni de când a ajuns după gratii, lordul mexican al drogurilor se plânge de condițiile grele

Joaquin "El Chapo" Guzman a ajuns acum două luni la penitenciarul de maximă securitate ADX Florence din Colorado. După foarte puțin timp petrecut după gratii, acolo unde execută o condamnare pe viață, lordul drogurilor spune că nu mai vede bine și se plânge de condițiile grele în care trăiește.

Avocatul lui El Chapo a povestit că mexicanul a slăbit și că nu duce o viață bună în închisoarea din care niciun prizonier nu a scăpat vreodată, potrivit Daily Mail.

Celebrul interlop mexican a fost rearestat în ianuarie 2016, după ce evadase dintr-un penitenciar mexican printr-un tunel. Acesta a fost extrădat în Statele Unite în ianuarie 2017.

Recent, el a ajuns în penitenciarul de maximă securitate, ADX Florence, acolo unde locuiește într-o celulă mică, de beton, într-un sector păzit non-stop de gardieni.

„Mi-a spus că tot ce face este să se uite la pereți, a încercat să se uite la televizor puțin, dar nu poate pentru că are o problemă la ochi”, povestește avocatul lui El Chapo.

De asemenea, lordul drogurilor s-a plâns de faptul că a fost tuns prost pentru că frizerul nu vorbea spaniola. Avocatul a mai spus că El Chapo este singur, iar accesul la telefon este limitat.

El Chapo este fostul lider al cartelului Sinaloa, despre care oficialii americani susţin că este cel mai mare furnizor de droguri pe piaţa din Statele Unite.

Close
Închide
  Close