MENIU CAUTĂ
12 Oct. 2018 08:07

Elena Udrea și Alina Bica au cerut să fie eliberate din arest. Când va decide judecătorul soarta celor două

Distribuie

La opt zile după ce au ajuns într-o închisoare pentru femei din Costa Rica, Elena Udrea și Alina Bica au depus cereri de eliberare din arest. Fostul ministru al Dezvoltării și fosta șefă a DIICOT urmează să fie primite în audiență la un judecător săptămâna viitoare care va decide soarta celor două.

Anunțul a fost făcut din Costa Rica de Adrian Alexandrov, logodnicul Elenei Udrea, notează Antena3.

„Ieri (miercuri- n.r.) au fost depuse cererile de eliberare, probabil la începutul săptămânii viitoare urmează să fie primite în audienţă la un judecător din Costa Rica. Ele aşteaptă să fie eliberate. Sperăm ca săptămâna viitoare să fie eliberate”, a declarat Adrian Alexandrov, conform sursei citate.

Logodnicul Elenei Udrea a precizat că Elena Udrea şi-a văzut fetiţa în arest, la nici o lună de când a adus-o pe lume.

„Situaţia Elenei e una nefericită. Prima dată când am mers cu fetiţa la ea, în momentul în care a văzut-o, a început să plângă atât de tare încât mi-a sfâşiat sufletul. E foarte greu pentru că noi nu ne-am chinuit foarte mult să facem acest copil. Nu-şi poate imagina nimeni prin ce poate trece în momentul de faţă”, a precizat Alexandrov.

Elena Udrea se spală doar cu apă rece în pușcărie

În privința condițiilor din arest, Adrian Alexandrov a spus că Elena Udrea și Alina Bica nu au avut până acum probleme foarte mari. În închisoare, cele două nu au, însă, apă caldă, ci doar apă rece.

„Singurul lucru pe care ştiu sigur că îl au este doar apa rece. Ea fiind mamă, abia a născut, are nevoie de anumite condiţii, iar cei de la penitenciar nu ma-au lăsat să-i aduc anumite medicamente de care are nevoie”, a mărturisit logodnicul Elenei Udrea.

Alexandrov a spus că se teme în continuare pentru siguranţa sa şi a fetiței pe care o are cu fostul ministru al Dezvoltării.

„Singura îngrijorare este că a fost expusă adresa. Nu am mai scos copilul afară de teamă să nu se întâmple ceva. Aici au loc răpiri, sechestrări, răscumpărări. Nu pot să risc. Nu mai scot copilul la plimbare în afara blocului. Dacă Elena va ieşi, ne vom schimba domiciliul”, a explicat Adrian Alexandrov.  

Pe 4 octombrie, Elena Udrea şi Alina Bica au fost arestate preventiv pentru două luni în Costa Rica. În această perioadă va fi efectuată procedura de extrădare în România.

Aflați ce mănâncă Elena Udrea în închisoarea din Costa Rica.


Citește și Dragoș Dolănescu, deputat în Costa Rica, susținere neașteptată pentru Udrea: «E inuman ce i se întâmplă»


 

Citește mai multe despre Alina Bica, arest și costa rica pe Libertatea.

Comentarii