MENIU CAUTĂ
01 Apr. 2018 15:41

Eleva agresată sexual de profesorul de sport a fost sedusă cu chec, dar a primit biscuiţi

Distribuie

Eleva agresată sexual de profesorul de sport a fost sedusă cu chec, susțin rudele fetiței. Între timp, magistraţii de la Judecătoria Sectorului 3 din Capitală au decis arestarea preventivă a agresorului, pentru 30 de zile.

A fost atrasă de către profesorul de sport într-un depozit, sub pretextul de a i se oferi chec. S-a apropiat de ea, i-a şoptit ceva la ureche. Aceasta nu a înţeles. A fost atinsă în zona intimă de către acesta de două ori. Aceasta a reacţionat, trăgându-şi pantalonii şi a întrebat dacă poate ieşi din încăpere. Acesta i-a zis că da. I-a dat un pachet de biscuiţi şi fata a plecat în grabă„, a declarat fina fetiței, citată de Digi 24, după ce profesorul de sport a fost reținut.

Bărbatul preda educație fizică la o școală privată din sectorul 3 al Capitalei, iar abuzul ar fi avut loc la şcoală, chiar în timpul orei de sport, în urmă cu două săptămâni.

Totul a ieşit la iveală abia după ce mama a depus plângere la poliţie, după ce a văzut că dascălul care a încercat să profite de fata ei scapă nepedepsit, deşi incidentul ajunsese chiar de două săptămâni la urechea reprezentanţilor unităţii de învăţământ.

De altfel, învățătoarea fetei susţine că a anunţat conducerea şcolii, dar că nu s-a luat, iniţial, nicio măsură.

Reprezentații școlii au încheiat colaborarea cu profesorul și au început o anchetă înternă, iar eleva – în vârstă de 9 ani și 6 luni, are acum nevoie de consiliere psihologică.

„Este regretabil incidentul petrecut în şcoala noastră. Vă asigurăm că am colaborat deschis şi transparent cu instituţiile abilitate ale statului”, a precizat Violeta Cărăuşu, directorul şcolii private.

Un caz similar a ieșit la iveală și în județul Constanța. Un antrenor de arme marțiale din localitatea Ovidiu a agresat sexual trei minore, în timpul orelor de sport.

Polițiștii din localitatea Ovidiu, județul Constanța, l-au identificat vineri, 30 martie,  pe bărbatul acuzat de agresiune sexuală.CITEȘTE ȘI… #salvatipipera | Boom imobiliar de un miliard de euro într-o zonă sufocată: patru zgârie-nori' și un hotel de 4 stele 

Citește mai multe despre eleva, profesor, şcoală privată și sectorul 3 pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Liviu Dragnea, huiduit de un europarlamentar după discursul de la congresul PES
Comentarii