MENIU CAUTĂ
, de Anamaria Lembrau

EMIL BOC A CÂŞTIGAT alegerile la Cluj Napoca! | REZULTATE ALEGERI LOCALE 2012

Distribuie

UPDATE Şeful de campanie al PDL, Vasile Blaga: EMIL BOC are 1.000 de voturi în faţa candidatului USL la Primăria Cluj-Napoca, Marius Nicoară.
UPDATE Tensiune şi răsturnări de situaţie la numărătorile paralale parţiale de voturi. Candidatul PDL la Primăria Municipiului Cuj-Napoca, Emil Boc, are 42% din voturi, iar cel al USL, Marius Nicoară, 38%, anunţa dimineaţă Uniunea Social Liberală, după centralizarea pe care o făcuse pentru 70% din secţiile de votare
Secetarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat că USL a centralizat până acum rezultatele din 70% din secţiile de votare. Dragnea spune că, în urma acestei centralizări, la Cluj, la fiecare raportare se schimbă ocupantul primei poziţii în competiţia pentru preşedinţia Consiliului Judeţean.
În ceea ce priveşte rezultatul alegerilor locale 2012 în cursa pentru primăria municipiul Cluj Napoca, Emil Boc (PDL) a adunat 42% din voturi, iar Marius Nicoară (PDL), are 38%. Este rezultatul după nimărarea paralelă a 70% din voturi.
La EXIT POLL-urile difuzate aseară, după colectarea datelor de la secţiile de votare la închiderea urnelor, Emil Boc părea că pierde alegerile pentru Primăria Cluj-Napoca în faţa lui Marius Nicoară: candidatul PDL avea 40,90%, iar cel al USL aduna 42,80%. Aşa arăta sondajul GeoPol Transilvania difuzat de Realitatea TV. În acelaşi timp, exit-poll-ul CCSB difuzat de Antena 3 arăta că preşedintele PDL, Emil Boc, a pierdut alegerile cu 40,3%, în timp ce candidatul USL, Marius Nicoară, a câştigat cu 43,1%. Şi exitt-pollul IRES, difuzat de DigiTV, arăta aceeaşi situaţie: Emil Boc a pierdut Primăria Cluj-Napoca în faţa lui Marius Nicoară, care avea 43,9% din voturi.
 
 
 

Citește mai multe despre Alegeri pe Libertatea.

Comentarii