Mergi direct la conținut »
Emil Boc a fost audiat în dosarul Poșta Română. Primarul Clujului a dat explicații procurorilor DNA
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Emil Boc a fost audiat în dosarul Poșta Română. Primarul Clujului a dat explicații procurorilor DNA

Emil Boc a fost audiat în dosarul Poșta Română. Primarul Clujului a dat explicații procurorilor DNA

Primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, a fost audiat în calitate de martor la DNA Cluj, prin comisie rogatorie. Edilul a fost audiat în dosarul Poșta Română.

Surse judiciare susțin că Emil Boc a fost audiat prin comisie rogatorie într-un dosar instrumentat de procurorii DNA București.

Edilul a dat explicații în dosarul Poșta Română, notează Mediafax.

Potrivit sursei citate, ar fi vorba dpesre un dosar nou ce vizează instituția, ținând cont că dosarele instrumentate de procurorii anticorupție privind Poșta Română fie au fost trimise în judecată, fie au fost soluționate.

În septembrie, Emil Boc a fost audiat în dosarul Microsoft, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Edilul a dat declarații în calitate de martor în dosarul în care fostul ministru Valerian Vreme a fost trimis în judecată pentru abuz în serviciu.


Citește și VIDEO/ Fuego se pregătește să împodobească bradul. „Crăciunul e cea mai frumoasă sărbătoare a copilăriei mele”


 

Close
Închide
  Close