Împinsă de nevoie, dar și de sora sa, Lola-Rose Curtis s-a apucat de videochat. A avut grijă să se promoveze pe rețelele sociale, unde a postat non-stop poze cât mai sexy. În câteva luni, fata a ajuns să câștige circa 150 de mii de lire, iar viața ei s-a schimbat radical. Ea și-a spus povestea pentru themirror.co.uk.

„Aveam probleme. Nu aveam încredere în mine, corpul parcă nu mă mai asculta. Dar, de când am devenit «cam-girl», mi-am recuperat încrederea, mi-am întărit psihicul. Munca mea e și ca o terapie, nu-mi petrec ore întregi doar încercând să pun în practică fanteziile clienților. Stau mult de vorbă cu ei”, a spus Lola-Rose Curtis.

„De multe ori nu discut cu clienții despre sex, ci despre ziua lor, despre planurile de week-end”, a mai dezvăluit fata care câștigă 2 sau 3 lire sterline pe minut, în funcție de cât de dezbrăcată este și ce i se cere să facă.

Un rugbyst celebru este clientul ei

Fata susține că nu se trezește mai devreme de orele 09-10.00 dimineața și că lucrează doar până face 1.000 de liere în fiecare zi, adică în jurul orei 16.00.

Mulți dintre clienții ei sunt dintre bărbații care lucrează de acasă, iar cei mai mulți au fantezii cu sexul în public. Fata susține că „lucrează” ca să strângă bani pentru propria casă.

Fata susține că tocmai formele voluptoase de care în trecut se străduia să scape, înfometându-se sau urmând diferite cure de slăbire, o îmbogățesc acum.

Printre clienții ei se află și un rugbyst celebru, a cărui identitate n-a dezvăluit-o. Alți doi bărbați i-au cerut să se mărite cu ei, iar alții, din lumea întreagă, au invitat-o în diverse colțuri ale lumii.

Fata a mai adăugat că este singură și că familia o susține în munca ei, care i-a schimbat viața.


CITEȘTE ȘI:

Cum a încercat procuroarea care a scăpat-o pe Udrea să câştige un proces intentat jurnaliştilor de investigaţie GSP-Libertatea. A prezentat la proces articole atribuite acestora, scrise în realitate de alţi ziarişti

Urmărește-ne pe Google News