Mergi direct la conținut »
Fostul cumnat al polițistului pedofil: „Nu ştiam nimic de această latură a lui”
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Fostul cumnat al polițistului pedofil: „Nu ştiam nimic de această latură a lui”

Fostul cumnat al polițistului pedofil: „Nu ştiam nimic de această latură a lui”

Eugen Stan, polițistul care ar fi agresat doi copii într-un lift, și-a șocat familia prin faptele pe care le-ar fi comis. Cumnatul celui acuzat de pedofilie spune că bărbatul a divorțat după o căsnicie de peste 20 de ani, dar soția nu ar fi știut despre această „latură”.

Divorțul a avut loc la începutul anului 2016 și a fost unul cu scandal. Apropiații spun că Eugen Stan ar fi încercat la partaj să-i ia casa fostei sale soții.

„Sora mea este divorţată de el de vreo doi ani. Noi nu ştiam nimic de această latură a lui. Acum, am aflat şi noi de el. Suntem şocaţi! Au fost probleme între ei la divorţ, dar s-au rezolvat. Soră-mea nu mai ştie nimic de el de vreo trei ani”, a declarat fostul cumnat al lui Eugen Stan, pentru cancan.ro.

Fosta soție a polițistului pedofil a spus că este în stare de șoc, după ce a aflat despre faptele comise de cel cu care a fost căsătorită 22 de ani.

„Sunt divorțată de dânsul de 3 ani. El și-a găsit pe altcineva.  Nu am mai ținut legătura cu el. Eu sunt cu fetița. El a păstrat legătura cu fetița. Nu foarte mult. Ea are 22 de ani. Nu s-a întâmplat nimic.  Toată familia e șocată. Are un singur copil, nu doi, așa cum s-a spus.  Vă dați seama că m-a șocat ce a făcut. Îmi este foarte rușine ”, a declarat femeia la Acces Direct.

Eugen Stan, pedofilul din lift, care este agent la Poliția Rutieră din București, își va da demisia din cadrul structurii MAI. Agentul a fost reținut, fiind acuzat de două infracțiuni de agresiune sexuală.


Citește și Psihologul Libertatea: ”Prădătorii sexuali sunt cameleonici. Colegii nu și-ar fi putut da seama că polițistul are asemenea porniri”


 

Close
Închide
  Close