De Alina Dan,

EVALUAREA NAŢIONALĂ 2014. Primii testaţi vor fi elevii claselor a IV-a (între 28 şi 30 mai), urmaţi de elevii claselor a II-a (între 2 şi 4 iunie), iar, la final, elevii claselor a VI-a (pe 5 şi 6 iunie).
Astfel, în 28 mai va avea loc proba la Limba română, în 29 mai – Matematică şi în 30 mai – Limba maternă la CLASA a IV-a.
EVALUAREA NAŢIONALĂ la CLASA a II-a începe în 2 iunie cu proba de Limba română (scris şi citit), continuă pe 3 iunie cu Limba maternă (scris şi citit) şi se încheie pe 4 iunie cu proba de Matematică.
EVALUAREA NAŢIONALĂ pentru elevii de CLASA a VI-a va începe pe 5 iunie, la Limbă şi comunicare, şi se va încheia pe 6 iunie cu Matematică şi Ştiinţe ale naturii.
EVALUAREA NAŢIONALĂ 2014 se va desfăşura în timpul orelor de curs, în fucţie de orar.
Timpul alocat pentru fiecare probă diferă de la o clasă la alta, fiind de 25 de minute la clasa a II-a şi de o oră la clasele a IV-a şi a VI-a.
Potrivit ministrului, evaluările urmăresc să identifice evoluţia de ansamblu a elevilor din clasele a II-a, a IV-a şi a VI-a, pentru a oferi date substanţiale care vor permite o analiză a sistemului de învăţământ preuniversitar (pe segmentele menţionate).
Calificativele obţinute de elevii care au susţinut EVALUARE NAŢIONALĂ 2014 nu vor fi trecute în catalog.


 

Serena Williamns, devastată după eliminarea de la AO: „O atitudine neprofesionistă!”
GSP.RO

Serena Williamns, devastată după eliminarea de la AO: „O atitudine neprofesionistă!”

Horoscop 25 ianuarie 2020. Vărsătorii au parte de o zi specială
HOROSCOP

Horoscop 25 ianuarie 2020. Vărsătorii au parte de o zi specială