De Mihai Niculescu,

Doar 36 de oameni l-au întâmpinat pe Tăriceanu, în condițiile în care acum cinci luni au participat 3.000, a spus Ion Cupă.

În urmă cu trei săptămâni, grupul ALDE de la Camera Deputaţilor s-a desfiinţat după ce Graţiela Gavrilescu, Ion Cupă, Marian Cucşa, Alexandru Băişanu şi Mihai Niţă au anunţat că îşi vor desfăşura activitatea în Parlament ca neafiliaţi.

Mai mult, deputaţii Varujan Vosganian, Anton Anton, Florică Calotă, Adrian Mocanu, Steluţa Cătăniciu, Marius Surgent, Andrei Gerea, Eusebiu Pistru, Toma Petcu şi Constantin Avram s-au alăturat grupului parlamentar PRO Europa, formațiune condusă de Victor Ponta.

Deputatul neafiliat Ion Cupă i-a transmis public un mesaj pe Facebook liderului ALDE, Călin Popescu Tăriceanu.

„Acum cinci luni erați primit la Craiova de 3000 de oameni, cu aplauze și cu incredere. Ieri, ați fost primit de 36 de oameni, din care 14 au plecat dezamăgiți, imediat după discursul dumneavoastră (ceilalți 22 rămânând să se certe pentru poziții de vicepreședinte!!! într-un așa zis birou politic teritorial pe care au renunțat, în final, să-l mai facă!!!) Asta e reconstrucția organizației la Dolj?!” a scris Ion Cupă.

Theodor are 34 de ani și era doctor în Iași. Ce salariu va primi în Franța ca medic
Recomandări

Theodor are 34 de ani și era doctor în Iași. Ce salariu va primi în Franța ca medic

Fostul deputat ALDE l-a acuzat pe Tăriceanu că a indus în eroare voit membrii partidului, iar asta înseamnă sfârșitul carierei sale politice.

„Acum cinci luni spuneați celor 3000 de oameni că ALDE este casa liberalismului în România și că nimic nu e mai important decât apărarea drepturilor și libertăților cetățenilor, lupta împotriva abuzurilor statului paralel.

Ieri le spuneați celor 36 de oameni ce frumoși sunt cei de la statul paralel, că nicăieri în Europa nu se mai pune preț pe doctrine și valori ideologice și în acest sens trebuie înțeles parteneriatul cu Ponta și ProRomânia.

Urât vă scrieți finalul de carieră, dle. Tăriceanu!”

Ion Cupă i-a mai transmis lui Tăriceanu că este vinovat de transformarea ALDE într-un partid neparlamentar.

„Nici măcar oameni în secțiile de votare și în birourile electorale nu veți mai putea pune, decât foarte puțini. Prin deciziile dumneavoastră si ale maestrului negru – Daniel Chițoiu, ați făcut din ALDE o cutie goală de conținut, un partid devenit, conform legii, neparlamentar, odată cu dispariția grupurilor parlamentare de la Senat și Camera Deputaților”.

Citeşte şi:

Copiii tinerilor crescuți între România și Spania: „Cei care se vor naște aici n-o să mai fie români”

Le-am dus la târg ca să râdă lumea de noi

Care sunt pașii următori după respingerea Rovanei Plumb și ce se întâmplă cu portofoliul României din Comisia Europeană

Cine este campionul care primește 17.500 lei de la stat lunar. Este una dintre cele mai mari rente viagere din România
GSP.RO

Cine este campionul care primește 17.500 lei de la stat lunar. Este una dintre cele mai mari rente viagere din România

Horoscop 23 ianuarie 2020. Peștii pot face față oricărei situații
HOROSCOP

Horoscop 23 ianuarie 2020. Peștii pot face față oricărei situații