MENIU CAUTĂ
, de Andreea Archip

EXCLUSIV/ Adevărata drama a Cristinei Spătar: “Nu pot să admit că am peste 40 de ani!”

Distribuie

Artista refuză să accepte situația cu care se confruntă de câțiva ani buni pe plan profesional, de când muzica ei nu mai ajunge în playlist-ul posturilor de radio.

14-Cristina-Spatar.jpg

Cristina Spătar se străduiește să treacă peste problemele conjugale cu care se confruntă de ceva vreme. Ca să mai uite de ele, vedeta acceptă invitații la diverse evenimente mondene, iar în rest se concentrează  să răzbească pe piața muzicală.

”La folclor, lucrurile sunt tranșante și corecte: ai voce, îți cânți piesele, intri pe Etno, pe Favorit, sunt două posturi de nișă, știi exact: se plătesc pachete, casele de discuri colaborează, foarte mișto! La ușoară, e mafie de nu se poate discuta!”, susține cântăreața.

Deși a colaborat cu compozitori de top precum: Smiley sau Moga, situația este neschimbată. Artista crede că vârsta ar fi un impediment, însă nu se dă bătută.

Deci nu contează cu cine faci piese, important este să își dorească oamenii din radio să te accepte. Ei nu mă acceptă. Am înțeles că vârsta contează foarte mult! Dacă ai 18 ani, nu contează că nu ai voce, important e că ești tânăr! Dar eu nu pot să admit că am peste 40 de ani, așa că merg înainte”, a declarat, pentru Libertatea, Cristina Spătar.  

cristina-rus2.JPG

Cristina Rus, colegă de suferință

Vedeta nu este singura care suferă că nu are piese difuzate la radio. În aceeași situație se află și Cristina Rus și Claudia Pătrășcanu. După ce au făcut o pauză pe plan profesional pentru a deveni mame și a se ocupa de creșterea copiilor, artistele nu au reușit să revină în forță.

”Poate o să vină cineva care să dea șanse tuturor: mie, Cristinei Rus, Claudiei de la Sexxy. Sunt foarte multe fete cu voci bune, care încă mai au multe de spus în muzică. Și Cristina înregistrează, am auzit piese frumoase, e prietena mea și știu că  face treabă, și Claudia la fel a înregistrat. Din păcate, publicul crede că noi nu mai cântăm pentru faptul că nu suntem acceptate pe radio”, a adăugat Cristina Spătar.  

 

Citește mai multe despre dezvaluiri și Drama pe Libertatea.

Comentarii