MENIU CAUTĂ
24 Iun. 2013 18:02

EXCLUSIV | Autocarul groazei, condus de un polițist

Distribuie

Libertatea a aflat în exclusivitate că unul dintre cei doi şoferi ai autocarului morţii era poliţist. Surse demne de încredere ne-au dezvăluit faptul că omul legii ar figura pe statele de plată ale Serviciului Logistică din Poliţia Capitalei.
Aseară, şefii de la Interne încercau să lămurească dacă poliţistul mai lucrează în sistem sau şi-a dat demisia. Nu este exclus, spun sursele noastre, ca angajatul Poliţiei să se fi urcat la volanul autocarului, în timpul liber, pentru a scoate un ban în plus. Conducerea ministerului a dispus o anchetă a Corpului de Control pentru elucidarea tuturor aspectelor.
Un autocar cu 47 de oameni la bord a căzut, duminică după-amiază, în canionul Moraca – la aproximativ 30 de kilometri de Podgorica, în Muntenegru. Bilanţul provizoriu al victimelor este de 19 morţi, dintre care 18 erau români. Alte 29 de persoane sunt rănite. La câteva zeci de minute de la tragedie, zeci de muntenegreni s-au mobilizat pentru a-i scoate pe oameni din râpă, iar pest 100 de persoane au mers la clinica din Podgorica, pentru a dona sânge.

Citește mai multe despre Accident pe Libertatea.

Comentarii