De Gabriel Penes,

Apare ca o flacără albă, îmbrăcată “răcoros”, de vară, şi se aşază ca o liană, cu mişcări mlădioase, pe canapeaua terasei unde ne întâlnim. Iuliana Elena Verdeş, cea mai frumoasă româncă a anului 1998. Sau Julia, după ce agentul ei american, cu ani în urmă, exasperat de pronunţia prenumelui “Iulia”, a decretat scurt: “OK! Aşa nu se mai poate. De azi eşti Julia, ca să-ţi poată pronunţa numele şi americanii”. La 32 de ani şi după 12 ani de modelling, Julia a devenit una dintre cel mai bine cotate fotomodele româneşti din această lume strălucitoare, dar plină de labirinturi.

4491-280589-10fata.jpg

Este scenaristă în filmul propriei vieţi

Una dintre cele mai interesante experienţe ale Juliei a fost cea de actriţă în filmele produse la Bollywood, acest veritabil Hollywood al Indiei. Românca a jucat deja în trei pelicule şi îşi pregăteşte apariţia în a patra, ce va fi inspirată din viaţa ei. La scenariul acesteia lucrează împreună cu regizorul indian Aswin Kumar, una dintre celebrităţile Bollywoodului.

Tolo, după discursul președintelui: Trăiască Împăratul!
Recomandări

Tolo, după discursul președintelui: Trăiască Împăratul!

4491-280590-10romanca_mica.jpg“Nu mi-am dorit să fiu actriţă”, spune Julia. Dar s-a întâmplat să fie. Un prieten a “împin- s-o” să dea o probă pentru un rol în filmul “U Me Aur Hum” (n.r. – “Tu, eu şi noi”), unde a apărut alături de doi faimoşi actori indieni, Kajol şi Ajay Devgan. A fost aleasă nu doar pentru un film, ci chiar pentru trei. “Al doilea se numeşte «Chlţ», iar al treilea încă nu are un nume. Ambele sunt în faza terminală, cea tehnică, de postproducţie”, explică Julia.

Dar şi mai interesant e proiectul filmului ce va fi inspirat din viaţa ei. “Regizorul şi actorul Aswin Kumar e un bun prieten şi când m-a auzit povestind despre copilăria mea, a spus că trebuie neapărat să facem un film bazat pe toate amintirile acelea. Va fi vorba despre o fetiţă din România, cu un tată indian, care le părăseşte pe ea şi pe mama ei. Mai târziu, copila vrea să ajungă în India, dorind să-şi regăsească părintele. Sigur, totul şi pe fondul meseriei de fotomodel pe care ea o are. Lucrez împreună cu Aswin la scenariu, pentru că şi el va adăuga propriile amintiri şi experienţe”, adaugă Julia.

Întrebarea pusă de Radu Tudor la dezbatere. Iohannis: 'Ați atins o chestiune foarte sensibilă'
Recomandări

Întrebarea pusă de Radu Tudor la dezbatere. Iohannis: 'Ați atins o chestiune foarte sensibilă'

Îl preferă pe Florin Piersic în locul lui DiCaprio

Căsătorită” cu lumea modellingului, Julia şi-ar dori un copil, “dar mai trebuie să găsesc şi un tată pentru asta”. “Eu nu împart cu cineva doar dormitorul, ci şi bucătăria”. Asta e regula numărul 1 a Juliei. Preferă tot ce e picant, dar ştie să gătească aproape orice, îi place s-o facă.

4491-280593-10florin_piersic.jpg 4491-280594-10leonardo_dicaprio.jpg

Când vine vorba de iubiţi, devine circumspectă. Nu-mi dă nume, dar aflu de actorul din Hong Kong, unul dintre cei mai cunoscuţi de acolo, alături de care a trăit până când “el a început să-şi aducă acasă rolul de împărat al Chinei dintr- un film la care lucra”.

A mers la petreceri cu Ben Affleck

Considerați că Dragnea a fost bun sau rău pentru România? Răspunsul dat de Dăncilă
Recomandări

Considerați că Dragnea a fost bun sau rău pentru România? Răspunsul dat de Dăncilă

Sau de topmodelul italian împreună cu care a stat cinci ani. Dar a cunoscut şi celebrităţi mondiale. Cu Leonardo DiCaprio s-a dus în Disneyland- ul din Tokyo. “Nu ştiam exact cine e. Chiar mă întrebam cine- i tipul ăsta urâţel de care se agaţă fetele. Cred că asta l-a surprins plăcut. Mai târziu, ne-am reîntâlnit la Roma şi m-a invitat la masă”. Apoi, cu Ben Affleck a mers la petreceri, prin SUA. Faţă de toate vedetele lumii, Julia are altă preferinţă: “Florin Piersic! Clar! Tatăl, nu fiul! Aş leşina instantaneu dacă l-aş întâlni”.

Pentru români a fost «mică şi grasă»

La scurtă vreme după titlul de Miss România, din 1998, Julia era prezentă în Los Angeles, la o “Olimpiadă a frumuseţii”, unde a luat medalia de aur. A încercat să intre în modelling la ea acasă, dar i s-a spus că e “mică şi grasă” pentru meseria asta.

Contract de 42.000 $4491-280592-10romanca.jpg

S-a reîntors în America. Ea, câteva poze şi două titluri. A bătut la uşile tuturor agenţiilor de modelling. Într-o zi, chiar cea mai mare agenţie din branşă, LA Models, i-a spus: “OK! Te vrem!”. Şi-au trimis-o direct în Japonia, cu un contract de 42.000 de dolari în buzunar.

“Mă chinuiam cu mama să pricep cât înseamnă asta în lei, că ne ieşea cu prea multe zerouri”, spune Julia acum. Din clipa aceea, a devenit “cetăţean al lumii”, cu valiza pe post de casă. Japonia, Hong Kong, India, China, Thailanda, Singapore, Italia, Franţa, Germania, SUA. Prezentări de modă, reclame, clipuri, într-un cuvânt glorie.

Îşi dorea să fie un Vlad Țepeş modern

“Nu visam aşa ceva, atunci, în 98, când am câştigat titlul de Miss România. Eram în anul I la Drept şi voiam să trimit toţi criminalii la închisoare. Să fiu un Vlad Ţepeş modern”. Zâmbeşte şi îşi agită mult mâinile în aer. “La preselecţia de atunci, din Galaţi, însoţisem, de fapt, o colegă. Cineva din culise mi-a spus: «Ce faci? Intră şi tu!». Şi-am intrat, fără să am habar ce înseamnă asta. Când s-a aflat că eu am fost selectată pentru finală, colega n-a mai vorbit cu mine”. Râde. Râsul e starea ei naturală, de fapt.

La 6 ani, amorezată de un actor

4491-280591-10missromania.jpg“Mama mi-a spus că m-am născut râzând. Uite-aşa”. Îmi arată cum, deşi pricepusem deja. Talentată la pictură, mare amatoare de teatru şi îndrăgostită de actorul Claudiu Stănescu – “aveam 6 ani şi-l aşteptam cu flori, în culise” -, Julia credea, în copilărie, că viaţa va arăta altfel.

“Ciudat însă. Pe la 7-8 ani, eram prin Focşani şi o ghicitoare mi-a zis: «Tu ai fost şi vei fi prinţesă. Te văd cu coroană pe cap»”. Şi a purtat-o, după ce a fost încoronată drept cea mai frumoasă româncă a anului 1998. “Am intrat în scenă împiedicându- mă şi, din clipa aia, am râs tot timpul şi m-am relaxat. Mi s-a spus apoi că lucrul ăsta a făcut diferenţa între mine şi altele”. A ajuns în Hawaii, la finala Miss Universe. Pe scena din Honolulu a apărut cu pantofii luaţi de la Miss Iugoslavia – “erau numărul 41, iar eu port 37”. N-a fost printre finaliste, dar a simţit parfumul acelei lumi.

Scrisoarea lui Ștucan către Gica Hagi: „Iartă-mă că-ți voi spune ceva ce alții se tem să-ți spună. Și tu știi asta, dar ești prea orgolios să o recunoști”
GSP.RO

Scrisoarea lui Ștucan către Gica Hagi: „Iartă-mă că-ți voi spune ceva ce alții se tem să-ți spună. Și tu știi asta, dar ești prea orgolios să o recunoști”

Horoscop 20 noiembrie 2019. Gemenii își risipesc toate îndoielile
HOROSCOP

Horoscop 20 noiembrie 2019. Gemenii își risipesc toate îndoielile