De Remus Vlad,

Deși putea să iasă cu două ore mai devreme din spatele gratiilor, Cocoș și-a așteptat fiul, pe Alin, pentru a-i aduce pachetul la care avea dreptul. Asta tocmai pentru a-l putea da celor mai nevoiași ca el. Ca un adevărat ”don”, așa cum de altfel era și poreclit de deținuții de la ”Jilava”, pe Cocoș nu l-a lăsat sufletul să-și lase colegii de celulă în mizerie.

Le-a lăsat cărți, jocuri și îmbrăcăminte

Astfel, merindele aduse de fiul său au ajuns la colegii de suferință. Toată operațiunea a durat ceva mai mult de or oră, astfel că acesta a mai petrecut ceva timp în penitenciar. Cărțile, jocul de table și de rummy, îmbrăcămintea groasă, că omul se pregătise pentru venirea iernii, toate au rămas la deținuți.

Eliberat de judecătorii Tribunalului Ilfov

Omul de afaceri Dorin Cocoș, fostul soț ale Elenei Udrea, a fost eliberat condiționat, după ce a executat un an din pedeapsa de doi ani și patru luni de închisoare primită în dosarul ”Microsoft”. Omul de afaceri nu a făcut nicio declarație la ieșirea din penitenciar. Judecătorii Tribunalului Ilfov au admis, marți, contestația lui Dorin Cocoș și au dispus eliberarea condiționată a acestuia. Dorin Cocoș a contestat decizia Judecătoriei Sectorului 4 din 16 august, când cererea lui de eliberare condiționată a fost respinsă, pe motiv că nu a executat o perioadă de timp suficientă din pedeapsă și nu a depus suficient efort pentru ”formarea unei atitudini de respect faţă de valorile sociale şi ordinea de drept”. Decizia definitivă a fost luată de Tribunalul Ilfov la un an de la data la care Dorin Cocoș a fost încarcerat pentru a executa pedeapsa de doi ani și patru luni primită în dosarul ”Microsoft”.

CITEȘTE ȘI:

VIDEO EXCLUSIV. “Dosarul” TAROM, episodul 1: Cursa de Roma, în pericol din cauza unui cauciuc uzat ”cosmetizat” cu vaselină

VIDEO/ Dobrogea turistică, bine ascunsă de ochii turiștilor – de la munții de coral, la cel mai vechi oraș din România

Editorialul de Claudiu Săftoiu. Referendumul ilegal din Catalonia a învins: provinciile muncitoare fug de statul corupt

VIDEO Giovanni Becali și cafelele de 100 lei » „Recent s-a întâmplat. A îmbătrânit, dar tot stilul ăla bagabonțesc îl are”
GSP.RO

VIDEO Giovanni Becali și cafelele de 100 lei » „Recent s-a întâmplat. A îmbătrânit, dar tot stilul ăla bagabonțesc îl are”

Horoscop 12 noiembrie 2019. Balanțele au tendința să exagereze
HOROSCOP

Horoscop 12 noiembrie 2019. Balanțele au tendința să exagereze