Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV | Gestul făcut de ”Don” Cocoș, cu câteva ore înainte de eliberarea din pușcărie
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

EXCLUSIV | Gestul făcut de ”Don” Cocoș, cu câteva ore înainte de eliberarea din pușcărie

Dorin Cocoș, eliberat condiționat din Penitenciarul Jilava la doar un an de la condamnarea de doi ani și patru luni din Dosarul Microsoft, a făcut un gest care i-a lăsat ”mască” pe colegii de suferință. Fostul soț al Elenei Udrea, poreclit de pușcăriași ”Don” Cocoș, a împărțit bunurile și mâncarea pe care le avea la cei mai amărâți pușcăriași.

De Remus Vlad,

Deși putea să iasă cu două ore mai devreme din spatele gratiilor, Cocoș și-a așteptat fiul, pe Alin, pentru a-i aduce pachetul la care avea dreptul. Asta tocmai pentru a-l putea da celor mai nevoiași ca el. Ca un adevărat ”don”, așa cum de altfel era și poreclit de deținuții de la ”Jilava”, pe Cocoș nu l-a lăsat sufletul să-și lase colegii de celulă în mizerie.

Le-a lăsat cărți, jocuri și îmbrăcăminte

Astfel, merindele aduse de fiul său au ajuns la colegii de suferință. Toată operațiunea a durat ceva mai mult de or oră, astfel că acesta a mai petrecut ceva timp în penitenciar. Cărțile, jocul de table și de rummy, îmbrăcămintea groasă, că omul se pregătise pentru venirea iernii, toate au rămas la deținuți.

Eliberat de judecătorii Tribunalului Ilfov

Omul de afaceri Dorin Cocoș, fostul soț ale Elenei Udrea, a fost eliberat condiționat, după ce a executat un an din pedeapsa de doi ani și patru luni de închisoare primită în dosarul ”Microsoft”. Omul de afaceri nu a făcut nicio declarație la ieșirea din penitenciar. Judecătorii Tribunalului Ilfov au admis, marți, contestația lui Dorin Cocoș și au dispus eliberarea condiționată a acestuia. Dorin Cocoș a contestat decizia Judecătoriei Sectorului 4 din 16 august, când cererea lui de eliberare condiționată a fost respinsă, pe motiv că nu a executat o perioadă de timp suficientă din pedeapsă și nu a depus suficient efort pentru ”formarea unei atitudini de respect faţă de valorile sociale şi ordinea de drept”. Decizia definitivă a fost luată de Tribunalul Ilfov la un an de la data la care Dorin Cocoș a fost încarcerat pentru a executa pedeapsa de doi ani și patru luni primită în dosarul ”Microsoft”.

CITEȘTE ȘI:

VIDEO EXCLUSIV. “Dosarul” TAROM, episodul 1: Cursa de Roma, în pericol din cauza unui cauciuc uzat ”cosmetizat” cu vaselină

VIDEO/ Dobrogea turistică, bine ascunsă de ochii turiștilor – de la munții de coral, la cel mai vechi oraș din România

Editorialul de Claudiu Săftoiu. Referendumul ilegal din Catalonia a învins: provinciile muncitoare fug de statul corupt

Close
Închide
  Close