De Cristian Vasilcoiu,

Omul de afaceri, în vârstă de 58 de ani, a fost depistat cu cancer pulmonar încă de când se afla în spatele gratiilor.
Mai exact, “Raportul medical” este datat 7 octombrie 2014, iar Vîntu este diagnosticat cu “formaţiune tumorală pulmonară LSS excavantă”.
Comisia medicală care a emis raportul a recomandat “efectuarea unor investigaţii în vederea stabilirii oportunităţii intervenţiei chirurgicale”.
Documentele, depuse la dosarele penale pe care Vîntu le are la diferite instanţe de judecată, au contat şi la eliberarea condiţionată a acestuia, din data de 19 noiembrie. Pe de altă parte, din cauza poliomielitei avute în copilărie, SOV se deplasează din ce în ce mai greu.

Nu a dorit să comenteze

Apropiaţii lui SOV dezvăluie că acesta s-ar afla, momentan, în faza de negare a bolii, dar urmează să meargă în străinătate să-şi facă analizele la o clinică privată.
Contactat de reporterii ziarului Libertatea, Vîntu nu a dorit să comenteze situaţia: “V-aş ruga să nu abordaţi subiectul! Vă rog să mă înţelegeţi că este o situaţie delicată pentru mine şi pentru familia mea”.
Abordăm totuşi subiectul pentru că, pe de altă parte, SOV este extrem de activ în ultima vreme: scrie constant pe blog, pe Facebook sau dă ample interviuri în presă.
“Dacă statul român m-ar fi prins cu ce am făcut, făceam puşcărie pe viaţă”, declara el recent. Vîntu a devenit cunoscut odată cu falimentul FNI, în urma căruia au fost păgubiţi peste 300.000 de români. Numeroase procese pe această temă se află încă pe rol, atât în România, cât şi la CEDO. Falimente ale unor bănci precum Agricola, Albina, Dacia-Felix, Bankcoop, BRS sunt, de asemenea, strâns legate de numele Vîntu. Procurorii români încă le investighează.

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul
GSP.RO

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul

Horoscop 3 aprilie 2020. Gemenii au momentul lor de strălucire
HOROSCOP

Horoscop 3 aprilie 2020. Gemenii au momentul lor de strălucire