MENIU CAUTĂ
23 Sep. 2008 23:12

Exclusiv / Rămăşiţele lui Ilarion Ciobanu, aruncate în mare

Distribuie

3761-92173-ilarion.jpgRegretatul actor Ilarion Ciobanu se va întoarce luna viitoare în locurile dragi lui. Pe 28 octombrie, când ar fi împlinit 77 de ani, familia acestuia îi va arunca cenuşa pe Marea Neagră.

Familia marelui actor Ilarion Ciobanu, decedat cu două săptămâni în urmă, a decis ca pe 28 octombrie, când regretatul artist ar fi împlinit vârsta de 77 de ani, să-i împrăştie cenuşa deasupra mării, locul pe care el l-a iubit cel mai mult în această viaţă. Tatăl meu a iubit marea ca un copil. Acolo şi-a petrecut adolescenţa şi era foarte ataşat de ea. Din păcate pentru el, din cauza unei interdicţii medicale, în ultimii 25 de ani ai vieţii nu a mai avut voie să meargă pe litoral. Şi-ar fi dorit să se întoarcă acolo şi îi vom îndeplini dorinţa: îi vom arunca cenuşa în mare', ne-a declarat în exclusivitate Ioachim, fiul lui Ilarion.

Şi pentru că şi-a iubit enorm părintele, fiul său vrea să facă şi un film în memoria sa. Ioachim intenţionează să ecranizeze povestirea Câinii', scrisă de tatăl său în 1980, care se află în singura carte semnată vreodată de Ilarion, Un far la pensie'. Voi face un scurtmetraj după această povestire. Am ales-o întrucât acţiunea ei se petrece în portul Constanţa, un alt loc drag inimii tatălui meu', a conchis el.

3761-92174-fiul.jpgNepoata a luat numele artistului

Ioachim Ciobanu a devenit tătic ]n urmă cu trei luni, cînd iubita lui, Nicoleta, i-a dăruit o fetiţă superbă. Din dragoste pentru părintele său, Ioachim a hotărît ca fiica lui să se cheme Clara, de la numele de alint al lui Ilarion, Claris.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 17 februarie 2019
Comentarii