Altex România are 20 de posturi disponibile pe noua poziție deschisă la nivel național – Manager Financiar. Este nevoie să ai studii economice finalizate, peste un an pe o poziție similară, cunoștințe avansate de MS Office și abilități de management. Vei organiza și gestiona activitatea magazinului, din punct de vedere economic. Vei întocmi rapoarte financiar contabile și vei gestiona rapoartele aferente stocurilor. Compania îți oferă un salariu motivant, bonusuri de performanță, tichete de masă, traininguri și posibilități de dezvoltare. Aplică aici.

InterNET are 3 poziții deschise în departamentul Financiar-Contabil-Administrativ. Compania caută un Contabil Junior, un Contabil Senior și un Responsabil-Coordonator. Salariul oferit variază în funcție de poziția ocupată, între 500 și 1.500 de dolari pe lună, și sunt oferite bonusuri din profit. Te califici dacă ai terminat o facultate cu profil economic, dacă ai experiență în domeniu, dacă știi limba engleză la nivel avansat și dacă lucrezi cu ușurință pe PC. Află mai multe aici.

Eurolines România angajează un Contabil Senior cu peste 3 ani de experiență în domeniu. Vei lucra în mediul hotelier, așa că va fi nevoie să ai experiență și în această industrie. Pentru a te califica, mai este nevoie să cunoști sistemele Fidelio și Micros, să fii disponibil pentru deplasări și să ai studii superioare finalizate în sectorul financiar. Vei contabiliza toate documentele primare, vei întocmi și depune declarațiile companiei, vei executa închiderile de lună și vei urmări fluxul de lucru, pentru a găsi îmbunătățiri. Înscrie-ți CV-ul pe eJobs.

Simona Halep se căsătorește cu Toni Iuruc. Când e programată nunta
Recomandări

Simona Halep se căsătorește cu Toni Iuruc. Când e programată nunta

eMAG este în căutarea unui Internal Auditor cu peste 4 ani de experiență în domeniu. Este nevoie să cunoști legislația și regulamentele specifice activității de audit și să propui soluții în concordanță cu acestea, să lucrezi cu ușurință în Microsoft Office și să cunoști limba engleză la nivel avansat. Vei fi responsabil de evaluările proceselor în companie, pentru a verifica dacă sunt în conformitate cu politicile, procedurile și standardele eMAG. Informații în plus găsești aici.

Salad Box caută un Contabil/ Economist Senior cu peste 3 ani de experiență în domeniu. Pentru a te califica, este important să ai studii pe profil economic, să cunoști reglementarea în domeniu, să ai cunoștințe bune de operare PC și să știi să operezi programe de contabilitate. Te vei ocupa de introducerea tuturor documentelor financiar contabile în programul de contabilitate, de întocmirea situațiilor financiare și a declarațiilor fiscale și de verificarea lunară a bilanțurilor. Compania oferă un pachet salarial motivant, contract pe perioadă nedeterminată și oportunități de dezvoltare. Click aici pentru a aplica.

Debt Collection Agency angajează un Junior Accountant. Dacă ai absolvit o facultate cu profil economic, ai peste un an de experiență în contabilitate, comunici cu ușurință în limba engleză și cunoști Codul Fiscal și programe de contabilitate, alătură-te echipei DCA. Te vei ocupa de contabilitate primară și de înregistrarea datelor financiare. Compania îți va oferi un pachet salarial atractiv și oportunitatea de a evolua într-un mediu tânăr și dinamic. Aplică pe eJobs.

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”
GSP.RO

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”

Horoscop 17 noiembrie 2019. Este o zi încărcată de sensibilitate, pentru Tauri
HOROSCOP

Horoscop 17 noiembrie 2019. Este o zi încărcată de sensibilitate, pentru Tauri