MENIU CAUTĂ
10 Dec. 2016 11:34

Explozie la Arad. Un bărbat a suferit arsuri în urma deflagrației

Distribuie

Explozie la Arad, sâmbătă dimineață, într-un bloc de garsoniere. Un bărbat a fost rănit, în urma deflagrației produse în locuința sa. Victima a fost transportată cu arsuri și traumatism toracic la spital.

Panica s-a răspândit în cartierul Micălaca din Arad, după ce o explozie a avut loc într-un bloc de garsoniere, scrie Mediafax.ro. La faţa locului au ajuns mai multe echipaje salvatori.

Echipele de intervenţie spun că bărbatul rănit se afla singur în garsonieră. A sunat la 112, după ce i s-a făcut rău și a cerut ca la fața locului să fie trimisă o ambulanță.

Explozie la Arad din cauza unei acumulări de gaze

Până la sosirea medicilor, bărbatul a mers la baie, a aprins becul, iar atunci întreaga locuință a sărit în aer din cauza acumulărilor de gaze. În urma deflagrației, geamul de la bucătărie a fost spart.

„În momentul sosirii, echipajul a constat că explozia nu a fost urmată de incendiu, a fost găsită o victimă, un bărbat cu arsuri de gradele 1 şi 2 pe membrele superioare şi un traumatism toracic în urma impactului pe care bărbatul l-a suferit cu solul. S-au făcut verificări în garsonieră şi a fost găsit aragazul deschis şi cu flacăra stinsă', a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgentă, căpitan George Pleşca.

Deși au tras o sperietură soră cu moartea, ceilalți locatari ai blocului nu au fost evacuați din imobil. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad pentru investigaţii medicale.

Poliţiştii au început cercetările în acest caz.

Loading...
Comentarii