MENIU CAUTĂ
10 Dec. 2016 11:34

Explozie la Arad. Un bărbat a suferit arsuri în urma deflagrației

Distribuie

Explozie la Arad, sâmbătă dimineață, într-un bloc de garsoniere. Un bărbat a fost rănit, în urma deflagrației produse în locuința sa. Victima a fost transportată cu arsuri și traumatism toracic la spital.

Panica s-a răspândit în cartierul Micălaca din Arad, după ce o explozie a avut loc într-un bloc de garsoniere, scrie Mediafax.ro. La faţa locului au ajuns mai multe echipaje salvatori.

Echipele de intervenţie spun că bărbatul rănit se afla singur în garsonieră. A sunat la 112, după ce i s-a făcut rău și a cerut ca la fața locului să fie trimisă o ambulanță.

Explozie la Arad din cauza unei acumulări de gaze

Până la sosirea medicilor, bărbatul a mers la baie, a aprins becul, iar atunci întreaga locuință a sărit în aer din cauza acumulărilor de gaze. În urma deflagrației, geamul de la bucătărie a fost spart.

„În momentul sosirii, echipajul a constat că explozia nu a fost urmată de incendiu, a fost găsită o victimă, un bărbat cu arsuri de gradele 1 şi 2 pe membrele superioare şi un traumatism toracic în urma impactului pe care bărbatul l-a suferit cu solul. S-au făcut verificări în garsonieră şi a fost găsit aragazul deschis şi cu flacăra stinsă', a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgentă, căpitan George Pleşca.

Deși au tras o sperietură soră cu moartea, ceilalți locatari ai blocului nu au fost evacuați din imobil. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad pentru investigaţii medicale.

Poliţiştii au început cercetările în acest caz.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Uranissima. Previziuni Săgetător pentru săptămâna 18-24 februarie 2019
Comentarii