Mergi direct la conținut »
Explozii în două locuințe din Constanța, în această dimineață. O persoană a fost rănită Galerie foto
8imagini
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Explozii în două locuințe din Constanța, în această dimineață. O persoană a fost rănită

Două explozii s-au produs, în această dimineață, într-un bloc de garsoniere și la o casă din Constanţa. Una dintre deflagrații a fost urmată de incendiu, o persoană a fost rănită și mai multe locuințe au suferit pagube materiale.

De Dragoș Tănase,

„Sunt afectate 11 locuinţe la geamuri şi uşi. Este o victimă (un bărbat-n.r.) care a suferit arsuri de gradele 1 şi 2 la nivelul membrelor inferioare şi va fi dusă la spital”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Constanţa, citați de Mediafax., care au precizat că incidentul s-a produs într-un bloc de garsoniere de pe Aleea Egretei.

Deocamdată nu se cunoaşte cauza producerii deflagraţiei, care nu a fost urmată de incendiu.

O altă explozie a avut loc, tot în această dimineață, și la o casă din municipiul Constanța. În acest caz, deflagrația a fost urmată de un incendiu, iar un perete al imobilului a fost afectat, dar, din fericire, nu sunt victime.

Potrivit reprezentanţilor ISU Dobrogea Constanţa, focul a cuprins un imobil situat pe Şoseaua din Vii, Cartierul Viile Noi, în apropierea Bisericii Ortodoxe Sfântul Ilie.

La locul intervenţiei au fost trimise două autospeciale cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD de la Detaşamentul Palas, mai ales că pericolul de extindere este foarte mare, imobilele fiind, şi în zona respectivă, ca peste tot în Constanţa, lipite unele de altele.

Acolo, potrivit martorilor, un rezervor al unei centrale termice, care funcţiona pe combustibil lichid, ar fi făcut explozie, provocând şi incendiul.

Poliţia şi pompierii au declanşat o anchetă, pentru a stabili cu exactitate cauzele care au condus la producerea deflagrației.

Situație scandaloasă la Câmpulung Moldovenesc. Un tânăr a fost nevoit să-și dezgroape tatăl, după ce Medicina Legală dăduse cadavrul altei familii: „L-au tratat ca pe un sac de cartofi”
Recomandări
Situație scandaloasă la Câmpulung Moldovenesc. Un tânăr a fost nevoit să-și dezgroape tatăl, după ce Medicina Legală dăduse cadavrul altei familii: „L-au tratat ca pe un sac de cartofi”
 

Ulterior, a izbucnit un incendiu și la un liceu din județul Constanța(VIDEO). Toți elevii au fost evacuați.

Recent, un bloc din Constanța a fost zguduit de o explozie foarte puternică. Atunci, un apartament de la etajul 1 al imobilului B5 de pe strada I. C. Brătianu a fost distrus de o explozie cauzată de o acumulare de gaze.

FOTO & VIDEO – www.ziuaconstanta.ro


Citește și… A murit Luke Perry, actorul cunoscut pentru rolul din „Beverly Hills 90210”. Cu câteva zile în urmă suferise un accident vascular cerebral


 

Close
Închide
  Close