De Flavius Toader,

Premierul britanic Boris Johnson, spitalizat duminică după zece zile de izolare în urma infectării cu coronavirus, va mai rămâne internat, a anunţat luni purtătorul său de cuvânt, citat de Reuters.

‘Prim-ministrul s-a simţit bine noaptea trecută la spitalul Saint Thomas din Londra şi este bine dispus. El rămâne în spital sub observaţie’, a precizat oficialul pentru presă.

Oficialul a negat informația vehiculată de agenția RIA Novosti, una dintre sursele de propagandă ale Moscovei, care anunțase că Johnson ar urma să fie conectat la un ventilator din cauza problemelor de respirație.

”Asta este o dezinformare”, a declarat purtătorul de cuvânt al premierului.

The Guardian notează însă că oficialul nu a negat că premierul ar fi primit oxigen, o informație vehiculată de ediția de duminică a tabloidului Daily Mail.

Johnson a fost internat duminică după ce a continuat să prezinte simptome persistente de coronavirus, la zece zile după testarea pozitivă la virus, a precizat un comunicat al guvernului.

Potrivit informațiilor din presa britanică, premierul continua să dezvolte o febră persistentă.

Biroul său a subliniat că spitalizarea nu a fost una de urgenţă şi că Boris Johnson rămâne la conducerea guvernului.

Citeşte şi:

Speranță, pe măsură ce epidemia încetinește în cele mai lovite țări din Europa: ”Vedem luminița de la capătul tunelului”

Mesajul istoric al reginei Elizabeta a II-a despre COVID-19, pe locul doi ca audienţă TV în Marea Britanie în acest an

Acuze grave de la medicul ATI Elena Copaciu: de ce în România vârsta medie a deceselor COVID este atât de mică: 66 de ani? “Nu ne protejăm bolnavii”

Cum au fost surprinși Ciprian Marica și iubita, după ce a fost făcută publică aventura fotbalistului: „O meritam cu toții”
GSP.RO

Cum au fost surprinși Ciprian Marica și iubita, după ce a fost făcută publică aventura fotbalistului: „O meritam cu toții”

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente
HOROSCOP

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente