MENIU CAUTĂ
, de Mihai Niculescu

Fată din Pitești, șantajată cu poze intime de un bărbat cunoscut pe Facebook

Distribuie

O fată din Pitești a fost șantajată cu poze compromițătoare de bărbatul pe care îl cunoscuse pe Facebook. Tânăra de 22 de ani a avut o relație cu acesta iar când l-a părăsit, el a recurs la șantaj. În aceste condiții, fata a acceptat să se întâlnească în continuare cu individul, dar a făcut și plângere la Poliție. Individul a fost reținut marți pentru 24 de ore și va fi adus în fața procurorilor.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că în luna septembrie 2018 un bărbat în vârstă de 24 de ani din București ar fi constrâns o tânără de 22 de ani din Pitești să continue o relație personală, relatează epitești.ro.

În mare parte, legătura dintre ei s-a desfășurat prin intermediul rețelelor de socializare, iar bărbatul a amenințat-o că va face publice fotografii cu ea în ipostaze intime.

Bărbatul va fi dus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive pentru șantaj.

Sursa foto: epitești.ro


Citește și: EXCLUSIV. Un om de afaceri neamț, simpatizant #rezist, și un arhitect acuză cea mai reputată revistă de business din Germania că a inventat citate într-un articol dur la adresa României!


 

Comentarii