De Cristian Anton,

Femeia în vârstă de 27 de ani a fost oprită la punctul rutier de trecere a frontierei ruso-chineze din satul Zabaikalsk.

Tânăra a cărei identitate nu a fost făcută publică a spus vameșilor că merge în China ca turistă, dar a atras atenția acestora prin mersul ”foarte nenatural” și nervozitatea evidentă pe care le avea în timp ce se îndrepta către detectorul de metale, arată The Siberian Times.

După ce a trecut de două prin detectorul de metale care a sunat, femeia a predat din proprie inițiativă opt lingouri de aur, cu o greutate totală de 1.863,81 de grame, lipite de tălpile ei cu bandă adezivă.

Lingourile artizanale de aur valorează 79.000 de dolari

Valoarea lingourilor artificiale a fost estimată la 79.000 de dolari.

Tânăra a spus că transporta aurul la cererea unui cetățean chinez, fiind cercetată în prezent pentru ”trafic de resurse strategice”.

Mai mulți ruși au fost arestați anul acesta la vama din Zabaikalsk în timp ce încercau să ducă în China cantități importante de aur.

În august, o altă femeie a fost reținută după ce vameșii au descoperit asupra ei zece lingouri de aur, ascunde, de asemenea, în papuci.

Citeşte şi:

Leo Iorga a fost înmormântat. Artistul, aplaudat de zeci de oameni. Slujba a fost oficiată de fostul chitarist Roșu și Negru, devenit preot

Vlad Petreanu s-a amuzat la Europa FM pe seama plagiatului lui Lucian Pahonțu: ”Facem un apel la public să-l identificăm pe cel care a semnat cu numele șefului SPP!”

În mintea infractorului, partea a doua. Profilerul Poliției Române care îl analizează pe Gheorghe Dincă: “Este un coşmar când cel audiat nu ştie dacă spune adevărul sau dacă minte”

Ce a postat Simona Halep în miez de noapte, după victoria splendidă de la Dubai. Surpriza de la miezul nopții!
GSP.RO

Ce a postat Simona Halep în miez de noapte, după victoria splendidă de la Dubai. Surpriza de la miezul nopții!

Horoscop 24 februarie 2020. Săgetătorii au parte de o cheltuială neprevăzută
HOROSCOP

Horoscop 24 februarie 2020. Săgetătorii au parte de o cheltuială neprevăzută