Mergi direct la conținut »
Și-a bătut propria mamă, pe un bulevard din București. Nimeni nu a intervenit - VIDEO
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Și-a bătut propria mamă, pe un bulevard din București. Nimeni nu a intervenit – VIDEO

Chinuri greu de imaginat a îndurat o femeie bătută de propriul fiu pe un bulevard din București. Deși au asistat la violențe, martorii nu au intervenit să oprească bătaia. Scena înfiorătoare a fost surprinsă de camerele de supraveghere. Vă avertizăm! Imaginile au un puternic impact emoțional!

Scenele violente au fost filmate sâmbătă seara, pe Bulevardul Regina Maria, în sectorul 4 al Capitalei, așa cum susțin martorii care au publicat filmarea pe Facebook.

În imagini se vede cum un bărbat la gustul gol și desculț tărăște pe trotuar o femeie pe care o trântește la pământ. În momentul în care încearcă să se ridice, victima a fost lovită cu picioarele de cel care, potrivit martorilor, i-ar fi propriul fiu.

Niciunul dintre trecători nu a intervenit să o salveze pe femeie, notează observator.tv.

Bărbatul a fost reţinut de poliţişti şi dus la secţie pentru audieri.

„La fața locului s-au deplasat cu operativitate agenție de siguranță publică, care au identificat persoana vătămată, precum și agresorul, respectiv fiul acesteia. Femeia a fost transportată la o unitate spitalicească pentru îngrijiri medicale, în urma cărora constatându-se că leziunile suferite nu au fost de natură a-i pune viața în pericol, motiv pentru care aceasta din urmă a părăsit unitatea de primiri urgențe”, au precizat reprezentanții Direcției Generale de Poliție București.

Potrivit anchetatorilor, agresorul este un bărbat de 40 ani, cunoscut cu afecțiuni medicale, care a fost internat într-o clinică de specialitate.

Vă avertizăm că urmează imagini cu puternic impact emoțional:

Polițiștii fac cercetări în acest caz pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie. În luna mai, o femeie din județul Dâmbovița a fost bătută și tunsă de fiii bărbatului cu care ar fi avut o aventură. Agresorii au fost arestați de polițiști.


Citește și VIDEO EXCLUSIV/ O femeie e convinsă că e moartă și că i-au putrezit organele interne. Sindromul „cadavrului ambulant”, o tulburare psihică extrem de rară


Close
Închide
  Close