Mergi direct la conținut »
Femeie bătută și băgată într-un tomberon, în Pitești. Imagini șocante |VIDEO
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Femeie bătută și băgată într-un tomberon, în Pitești. Imagini șocante |VIDEO

Femeie bătută și băgată într-un tomberon, în Pitești. Imagini șocante |VIDEO

O femeie a fost bătută și băgată într-un tomberon, în plină stradă. Scenele șocante au avut loc sâmbătă după-amiază în centrul orașului Pitești și au fost filmate de un locuitor din zonă. Atât agresorul, cât și victima, au ajuns la poliție, dar bărbatul a scăpat pentru moment doar cu un avertisment, pentru că femeia a refuzat să depună plângere.

De Mihai Niculescu,

Însă după ce imaginile au devenit publice, Poliția Argeș a informat că a deschis un dosar penal pentru loviri și alte violențe, arată publicația epitesti.ro

Femeia a fost bătută în plină stradă, pe bulevardul I.C. Brătianu, din Pitești. Individul a tras-o de păr, a lovit-o, și a aruncat-o, la un moment dat, într-un coș de gunoi. În tot acest timp, victima striga după ajutor.

La fața locului a ajuns un echipaj de poliție, iar agresorul și victima au fost duși la Secția 1 de Poliție.

Acolo, bărbatul a scăpat doar cu un avertisment pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, întrucât femeia nu a depus plângere, susținând că nu ar fi fost victima unei agresiuni!

Cei doi sunt de etnie romă și locuiesc în comuna argeșeană Merișani.

Sursa imagini: epitesti.ro


Citește și: O tânără de etnie romă crescută în SUA și doctorandă la Stanford critică discursul Papei: „M-a deranjat că n-a zis cuvântul Holocaust și că n-a zis cuvântul «sclavie»”


Close
Închide
  Close