MENIU CAUTĂ

Femeie de 35 de ani, din Satu Mare, găsită spânzurată în casă. Ce se întâmplase cu ea, în ultima perioadă

Distribuie

O femeie din Satu Mare, în vârstă de 35 de ani, a fost găsită spânzurată, în propria locuința, de mai mulți vecini. Aceștia au sunat de urgență la 112, iar la fața locului s-a deplasat imediat un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță (SAJ). Din nefericire, însă, medicii nu au mai putut face nimic pentru victimă, care prezenta deja semne cadaverice.

Vecinii femeii, care s-au alarmat din cauză că aceasta nu a mai fost văzută în bloc, spun că aceasta ar fi avut, în ultima perioadă, anumite tulburări de comportament, dar nimeni nu se aștepta la un asemenea gest extrem, scrie presasm.ro.

Cazul a fost preluat de către cei de la Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Satu Mare, care va face cercetări în vederea stabilirii circumstanțelor în care s-a întâmplat tragicul eveniment.

Anul acesta, la începutul lunii martie, o altă femeie din Satu Mare a fost găsită spânzurată, chiar de fiul ei de doar 5 ani. Anterior, anterior și-ar fi produs răni pe mâini.


Citește și… Există viață după pestă: Crăciun cu iepuri și gogoșari! Reporterii Libertatea s-au întors, după trei luni, în satul Luciu din județul Ialomița


 

Citește mai multe despre iml și Satu Mare pe Libertatea.

Comentarii