Mergi direct la conținut »
Femeie lovită mortal de tren, în gara Murfatlar. Circulaţia trenurilor este oprită
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Femeie lovită mortal de tren, în gara Murfatlar. Circulaţia trenurilor este oprită

Femeie lovită mortal de tren, în gara Murfatlar. Circulaţia trenurilor este oprită

O femeie în vârstă a murit în dimineața zilei de miercuri, 14 noiembrie, în gara Murfatlar, județul Constanța, după ce a traversat liniile de cale ferată, fără să se asigure, fiind surprinsă și lovită de de un tren de călători care circula pe ruta Constanța-București.

Garnitura a plecat din gara CFR Constanța la ora 8.30 și urma să ajungă în Gara de Nord din București la ora 10.58. După accident, garnitura de tren s-a oprit la câteva sute de metri distanță de locul în care a fost surprinsă victima.

Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru bătrână, declarând decesul. Trupul acesteia a fost sfârtecat de garnitura de tren și aruncat de-a lungul căii ferate.

Circulaţia feroviară în zonă este oprită, până la finalizarea cercetărilor la locul producerii accidentului, estimându-se reluarea acesteia în aproximativ o oră,  scrie ziuaconstanta.ro.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe Magistrala 800, la kilometrul feroviar 209+400 de metri, o persoană care nu s-a asigurat a fost lovită de trenul R 1580 Constanţa – Bucureşti, în Staţia de cale ferată Murfatlar, judeţul Constanţa. În urma impactului, persoana a decedat. Circulaţia feroviară este oprită până la finalizarea cercetării locului faptei, estimându-se reluarea acesteia în aproximativ o oră”, se arată într-un comunicat al Centrului Infotrafic.

Polițiștii au deschis o anchetă, în acest caz, pentru a afla exact cum s-au întâmplat lucrurile.

În luna aprilie, o altă bătrână murea călcată de tren, în nordul Capitalei. Și atunci, ca și acum, femeia (75 de ani) nu s-a asigurat la traversarea liniilor de cale ferată, în timp ce un de tren trecea prin acea zonă.

FOTO – murfatlarorasul.ro


Citește și… Statul român, cel mai hapsân. România ia cei mai mulți bani din salariu comparativ cu țările din regiune


 

Close
Închide
  Close