De Cristian Anton,

Bărbatul nu mai fusese văzut de câteva zile, iar fosta soție și vecinii au alertat autoritățile, informează sursa citată. Pompierii i-au spart ușa locuinței, căutându-l, însă nu l-au găsit în casă. Continuând cercetările, anchetatorii au scos la iveală o crimă.

Bărbatul a fost ucis luni, după o ceartă violentă, de o vecină în vârstă de 49 de ani, cu care acesta, susțin sursele UNU pe Trotuș, ar fi avut o relație de concubinaj.

De altfel, cadavrul bărbatului a fost descoperit de polițiști în apartamentul femeii, pe balcon. Cei doi stăteau pe aceeași scară, ea la etajul 4, iar el la etajul 2.

Așa au înțeles vecinii de ce copiii stăteau mai mult pe afară

Surse din anchetă susțin că cei doi ar fi avut o ceartă, iar femeia l-a lovit cu pumnii pe bărbatul care putea foarte ușor să-i fie tată, apoi l-ar fi strâns de gât.

Și mai șocant este faptul că femeia a ținut cadavrul pe balcon, cu cei patru copii minori ai săi în casă.

Abia după ce au aflat despre crimă, oamenii din bloc au înțeles de ce cei patru copii ai femeii au stat mai multe pe afară, la joacă, în ultimele zile.

Femeia și-a recunoscut fapta, a fost reținută și urmează a fi prezentată instanței cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.

Sursa foto: UNU pe Trotuș

Citeşte şi:

Povestea brutăriei din Ditrău: de ce face pâine tradițională cu angajați străini și cum a crescut pe fonduri europene de la 12 la 90 de oameni, care fac 140 de tipuri de produse

Nu e suficient să-i trimitem pe bolnavi în străinătate! De când s-a trezit din comă şi până acum, Mihaela s-a privit în oglindă doar de două ori

Filmul complet al mitei de 10.000 de euro primite de medicul Mircea Beuran. Cine l-a denunțat pe chirurg

După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
GSP.RO
După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite
HOROSCOP
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite