Mergi direct la conținut »
Femeie rănită într-un accident de muncă la o fabrică din Brașov. Mai multe piese metalice au lovit-o în zona capului
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Femeie rănită într-un accident de muncă la o fabrică din Brașov. Mai multe piese metalice au lovit-o în zona capului

Femeie rănită într-un accident de muncă la o fabrică din Brașov. Mai multe piese metalice au lovit-o în zona capului

O angajată a unei fabrici din Brașov a ajuns la spital, vineri, după ce a fost rănită de mai multe piese metalice care s-au răsturnat peste ea.

De Răzvan Mihalașcu,

Accidentul a avut loc în timp ce femeia de 52 de ani se afla la serviciu.

„Accident de muncă la o societate comercială situată în municipiul Braşov. Victima este o femeie în vârstă de 52 ani, angajată a societăţii respective. Aceasta a fost transportată la spital pentru a primi îngrijiri de specialitate. Poliţiştii sunt la faţa locului şi efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs incidentul”, a transmis Alina Ivan, purtător de cuvânt al IPJ Braşov, conform Mediafax.

Femeia a suferit un un traumatism cranio-cerebral şi mai multe răni la picioare, au precizat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații Urgență Brașov.

În noiembrie 2018, un bărbat din Roman și-a tăiat complet trei degete de la o mână, incidentul fiind catalogat drept accident de muncă.


Citește și:

Cinci probleme din ultimul sezon „Game of Thrones” care strică tot serialul


 

Close
Închide
  Close