Jamie Pandit, în vârstă de 32 de ani, din Toronto, Canada, trăiește ca femeie de la vârsta de 16 ani, dar și-a dezvăluit trecutul anilor de hărțuire în adolescență doar celor mai apropiate persoane.

Când l-a întâlnit pe Phil Silva, 38 de ani, actualul ei logodnic, pe Bumble, s-a îndrăgostit instantaneu și a știut că vrea să-i spună adevărul.

După o lună de întâlniri, perioadă în care şi-au spus „Te iubesc”, ea şi-a făcut curaj să-i spună că nu a fost întotdeauna femeie.

În loc de o ceartă, de un un refuz sau chiar de o despărţire bruscă, ea a fost acceptată de Phil. „Te văd cine ești. Ești femeie și ești frumoasă”, i-a spus el.

Perechea este acum logodită, iar Phil a continuat să fie la fel de solidar ca întotdeauna. Tot el a ajutat-o să vorbească pentru prima dată deschis în faţa oamenilor, prin intermediul unui videoclip publicat pe canalul ei de YouTube.

„Trăiam cu o anxietate în fiecare zi, mi-era teamă că cineva îmi va afla secretul şi îi va spune înainte să o fac eu. Nimeni nu te poate pregăti pentru acel moment înfricoșător, pentru că nu știi cum vor reacționa – dar când i-am spus în cele din urmă, am fost extrem de bucuroasă. Îmi amintesc că m-am gândit după aceea, «Oh, wow, cineva mă iubește cu adevărat pentru mine». Acum ne planificăm nunta pentru anul viitor și el este încă la fel de bun şi mă susţine ca atunci, a stat lângă mine când am făcut alegerea de a ieși public în septembrie. Phil a fost întotdeauna atât de solidar cu mine – mă emoţionez mereu gândindu-mă la asta. Simt că trăiesc într-un vis”, a spus Jamie Pandit.

Și-a dat seama că este transgender la vârsta de 14 ani

Jamie, care s-a mutat în Canada din Bangladesh la vârsta de 11 ani, a știut întotdeauna că este diferită, dar și-a dat seama că era transgender abia la 14 ani.

Aceasta a mărturisit că a fost agresată de colegii ei în perioada în care încerca să facă tranziția.

„Când aveam 16 ani, ieșeam din casă ca bărbat și mă schimbam în haine de femei în toaletele publice, apoi mă schimbam din nou înainte să mă duc acasă, astfel încât nimeni din cei pe care îi știam să nu mă vadă și să îşi dea seama”, și-a amintit ea.

La 17 ani, a avut parte de un „nou început”. Ea s-a îndepărtat de casă, de familie și de prietenii din Toronto și a început să se prezinte în exterior ca femeie la Londra, Ontario.

Și-a început terapia hormonală cu testosteron în acel an, dar a spus că nu s-a simţit cu adevărat femeie până când nu a avut operația de tranziție în 2012, la vârsta de 24 de ani.

Jamie s-a mutat apoi în Toronto pentru a fi mai aproape de familia ei, dar majoritatea oamenilor nu știau că este transgender.

„De câte ori găseam pe cineva care îmi plăcea, aveam momentul de panică când îmi dădeam seama că va trebui să spun că sunt transgender. Trebuia doar să-mi spun în continuare că va fi cineva acolo pentru mine, deși nu am crezut până nu l-am întâlnit pe Phil”, a mai afirmat aceasta.

A fost cerută în căsătorie în Italia

În 2016, ea l-a cunoscut pe Phil, care era proprietarul unui restaurant din Portugalia.

Prima lor întâlnire a avut loc într-un restaurant, acolo unde au servit cina. Cei doi au băut vin, au râs și au stat de vorbă câteva ore.

„Îmi amintesc că m-am întors în apartamentul meu și m-am gândit că m-am distrat atât de bine. Dar știam că în cele din urmă va trebui să-i spun că sunt diferită. A fi cu o persoană transgender vine cu multe provocări, dar a fost dispus să le accepte, pentru că a pus relația noastră pe primul loc”, a spus aceasta.

Phil a invitat-o pe Jamie să petreacă un weekend romantic la New York, iar ea a decis să-i spună adevărul înainte de călătorie.

„A stat la mine într-o noapte și mi-am impus să fiu sinceră cu el”, a rememorat aceasta.

În cele din urmă, cei doi s-au mutat împreună. Anul trecut, în vacanța petrecută în Italia, Phil a îngenuncheat și a cerut-o de soție pe Jamie.

Cei doi vor să se căsătorească anul viitor.

Foto: Instagram / justjamiep


Citeşte şi:

VIDEO | Culturistul Yuri Tolochko s-a căsătorit cu o păpușă gonflabilă, după o „relație” de doi ani

VIDEO | BBC, reportaj cutremurător despre oamenii nevoiași în pandemie. „Copiii îmi smulg din mână pungile cu mâncare”

Bianca Andreescu, întrebată direct: „Dacă sunt lesbiană? Hai s-o lămurim”
PARTENERI - GSP.RO
Bianca Andreescu, întrebată direct: „Dacă sunt lesbiană? Hai s-o lămurim”
Horoscop 22 ianuarie 2021. Vărsătorii se văd prinși în capcana responsabilităților pe care nu le înțeleg
HOROSCOP
Horoscop 22 ianuarie 2021. Vărsătorii se văd prinși în capcana responsabilităților pe care nu le înțeleg
VIDEO. Gestul făcut de Melania Trump când a coborât din avion. Imaginile au devenit virale
Știrileprotv.ro
VIDEO. Gestul făcut de Melania Trump când a coborât din avion. Imaginile au devenit virale
O studentă a fost găsită moartă lângă maşina sa, în condiţii misterioase. Ce au observat poliţiştii când s-au uitat pe camere
Telekomsport
O studentă a fost găsită moartă lângă maşina sa, în condiţii misterioase. Ce au observat poliţiştii când s-au uitat pe camere
Sore și Lidia Buble, protagonistele unui editorial fashion dintr-un viitor în care ochelarii de soare au microfon (PUBLICITATE)
PUBLICITATE
Sore și Lidia Buble, protagonistele unui editorial fashion dintr-un viitor în care ochelarii de soare au microfon (PUBLICITATE)