MENIU CAUTĂ
18 Noi. 2014 17:40

Femeile, tot mai atrase de jocurile electronice

Distribuie

Nu mai este nici o surpriză faptul că există tot mai mulţi oameni care nu şi-ar putea imagina viaţa fără tehnologie. Mai nou, se pare că privitul la televizor nu mai este singura activitate de grup a familiei.
Jocurile electronice pe telefoane şi tablete sunt tot mai populare, în special printre femei, ele fiind principalii membri ai familiei care propun şi iau iniţiativa în privinţa acestor activităţi.
Lucru puţin surprinzător, având în vedere faptul că, din cei 50.000 de europeni chestionaţi în cele cinci ţări în care a fost desfăşurat studiul, 98% au declarat că deţin cel puţin un telefon mobil, 97% au un laptop sau un PC, 58% deţin o consolă de jocuri video, iar 53% au în posesie o tabletă. Iată câteva dintre dezvăluirile' indicelui Techonomic:
În una din 10 gospodării din Europa sunt desfăşurate zilnic activităţi ce implică jocurile electronice (pe telefoane, tablete şi console). Peste un sfert dintre femeile chestionate (26%) au declarat că ele sunt cele care, de obicei, propun jocurile electronice în cadrul familiei!
Aproape una din cinci femei (17%) a instalat aplicaţii cu jocuri pe telefon sau tabletă, în timp ce mult mai puţine (4%) se joacă pe console.
Mai multe femei decât bărbaţi (17% vs 14%) folosesc zilnic aplicaţii de divertisment şi jocuri pe telefoane şi tablete.
În zilele obişnuite în care femeile aleg să folosească aplicaţiile de divertisment şi jocurile instalate, mai mult de una din 10 femei (11%) petrece peste o oră jucându- se pe telefon, mai mult de una din cinci (21%) petrece între 30 şi 60 de minute cu aceste aplicaţii, iar aproape o treime dintre ele (29%) petrece între 15 şi 30 de minute în faţa telefoanelor şi a tabletelor.
 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 19 februarie 2019
Comentarii